0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (240 puan) tarafından

Yemeğimizi yaptık şimdi oyun oynuyoruz. Bizde durumlar böyle. Siz nabıyosunuz hanımlar? :)

image

5 Cevaplar

0 oy
(12,870 puan) tarafından

Kuşumu sallıyom ;) 

(240 puan) tarafından
Yaa keşke böyle uyusa benimkide :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah size ben emziriyorum anlık bu canım 
(240 puan) tarafından
Uyurkende denedim yok inatçı benimki anası kılıklı. 5 ayı bitirdik 6ya döndük kuzum
tarafından
Maşallah canım benim Rabbım bağışlasın inşallah benim de 4 ayda bir ay falan tutmadı çok zorladım benim de öyle inatçı vallahi daha şimdiden baş edemiyorum cadiyla:-))
(240 puan) tarafından
Tatlı cadılar ya kurban olurum ben onlara. İnşallah tutar benimkide. Süt kesilmese bari emmiyo diye inşallah kesilmez
tarafından
İnşallah kesilmez canım sen yine de zorla tutar İnşallah
(240 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum
0 oy
tarafından

image

bizde tavuk izliyoruz oglusumla evde sıkıldık eşimi işe yolladım hava da güzel indik aşağı

(240 puan) tarafından
Benim adam bakıyor da çalışma saatleri uzun anam bakmaya vakit kalmıyor
tarafından
Kız normalde bakmıyorda tuvalete gidecem dedim öyle verdim zaten 6 aylık olana kadar eline almadı 6 buçuk aylık dün akşam da biz eşimle cocukala ilgilenmiyon diye kavga ettik sen düşün mamasını yapmaya bile usenir yoksa
(240 puan) tarafından
Ay anaam Allah sabır versin. Valla benim adam geçen sabah izinliydi uyandırmamış bile beni 10a kadar uyumuşum. En büyük destekçim o ya. İş saatleri uzun olmasa çok yardımcı olcakta işte nabalım
tarafından
Kız biz onlardan çok çalışıyoruz evde onların iş bitimi var biz 7 24 çalışıyoruz
(240 puan) tarafından
Haklısın ama ona da haksızlık edemem elinden geleni yapıyor. Çamaşırda asar toplar katlarda. Yalan yok bi ara oda yapmıyodu azarladım bi ara yapmaya başladı daha ben demeden yapıyor artık. Arada reset atmak lazım
0 oy
tarafından

image

köle ısaura ben mutfak halısını makineye attim yerini siliyorum yemekte ocakta ☺️
(240 puan) tarafından
Ah dursa da bende yapsam. İlgi manyağı yavrum benim :) evi b...k götürüyo ayıptır söylemesi :))
tarafından
Parka götürdüm iyice yoruldu uyuyor benimki şükür
(240 puan) tarafından
O seviyeye gelemedik daha hele bi gelsek :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 399 göst.
+1 oy
6 cevap 205 göst.
15 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+3 oy
25 cevap 792 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 696 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,149 soru

12,463,962 cevap

46,832 kullanıcı

Kategoriler

...