0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

• Arkadaşlar çocuğum şu anda 16 buçuk aylık ek gıda çok zor yiyor yemiyor diyebilirim size eline bir şey verirsem yiyip atıyor o kadar ben mamaya başlamıştım anne sütünden kesince yaklaşık olarak 2 aydır   alstrdm ama bı kaç gündür onunda yemiyor çok üzülüyorum ne yapmalıyım

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok aşağıda kalmış post bilgim yok benim üste çıksın post belki bilen vardır canım 
tarafından
Ya çok saol inşallah çözüm çıkar ❤️
tarafından
Rica ederim canım ❣️
-Reklam-
0 oy
(16,144 puan) tarafından
Aç kalınca damı yemiyor ? 
tarafından
Bırakamoyorim misal kahvaltı hazırladım yemedi bişey yapıyım yemedi başka şey yapiom hani hepsini toplasan bı çay tabağı etmez ama dayanamıyorum akşama kadar hep bseyler hazırlıyorum Dr sute güveniyor bırak  dedi bıraktık böyle mamaya alstrdm oda uyku öncesi sadece ama yavaş yavaş yemeye baslamsti şimdi yine aynısı oldu yememeye başladı :(
(16,144 puan) tarafından
Canım bence sorun mamada. Tamam yemiyor da mamayı sadece gece yatarken ver. Gün içinde hep ek gıda yönel 16 ay küçük değil. Sabah direk kahvaltı yaptır mesela mama içiyorsa
0 oy
(629 puan) tarafından
Biskuvi verdinmi cnm biberonla sutle karistrip yada suyla
tarafından
Yok ama ben biberon su alıştırma bardağı var ya ucu silikonlu onunla alistiridm mamaya ama ağzına daha mama gelmeden ağlıyor yani hiç biberona ağzını acmiyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
11 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Shirelizade (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
16 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (3,798 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,746 soru

24,610,187 cevap