0 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bı arkadaşım gil korona olmuslar daha doğrusu evlerinden birinde çıkmış (arkadaşım gil de test yaptırmamış kuluçka süresi olduğu için birkaç gün bekletelim demişler ) evleri müstakil bahçeleri var evden bı yere gitmiyor lar sıkılırsa bahçedeki çiçeklerle sebzelerle falan uğraşıyorlar neyse bnde bugün aradım nasılsın falan diye biz konuşurken biri gelmiş bizde korona ihtimali var diyor arkadaşımın eşi misafir açık alan bişe olmaz diyormuş gelmiş oturmuş arkadaşıma dedim ki adam korona olur onlar yüzünden ildu der suçu size atar dedim bişe mide olur Allah korusun dedim arkadaşım bizde  korona olma ihtimali var diyoruz adam açık alan bişe olmaz deyip oturdu biz napalim dedi 2 sohbet için gelmiş bide

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadar duyarsiz insanlar var 
tarafından
Aynen canım 2.senedur doğru düzgün bi yere gitmedim korona var diye adamlar korinali eve gidiyorlar
tarafından
Vallahi canım bende öyle eve hapsettim kendimi iyice bunaldım ama ne yapayım çocuğum için Allah korusun
tarafından
Aynen canım
-Reklam-
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Kendi düşen ağlamaz 
tarafından
Aynn cnm açık havaya güveniyor da açık hava da olsa bulaşma ihtimali var
(1,699 puan) tarafından
Ya zaten bu buluşmalar hep kapalı ortamda olmuyor ki
0 oy
(12,343 puan) tarafından
Böle insanlar varken bitmez bu pandemi
tarafından
Çok doğru bn düğünümu bile pandemi var diye istediğim gibi yapamadım birinde de olur da başkasına bulaşır vebal alamam diye millet koronali eve gidiyor
(12,343 puan) tarafından
Bız 15 gün aynı evin içinde yüz yüze gelmedik esimle bulaşmasın diye

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 742 göst.
30 Ekim 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (34,850 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 503 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde linaaminaramin (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 614 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sercee (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,410 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraaltun (67 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,739 cevap

349,890 kullanıcı

...