Folabtan rutubet geciyodur canim baska yere koy havlularini
Makinen eski mi
Dolaba küf kokusu sinmistir oyüzden kokuyor dur bi havluları çıkartıp dolabın içini koklayın bakalım ordan mı geliyor koku.başka bişey olamaz yani
Benim havlular da öyleydi ben çamaşırliga seriyordum evin içinde. Baktım çok bitisik seriyorum dedimki biraz arasını acayim birbirine değmesin öyle kurutmaya basladim daha da hiç kokmadı. Çok sık serme canm
Cnm bende bı ara kafayı yiycktim ne yapsam geçmiyordu makinenin alt tarafında bı kapak var oraya su birikiyor orayı bosaltacaksin ayda bir dediler ben bezleri serdim açtım boşalttım sirkeyle ozon dokrum makineyi bir güzel yıkadım 90 derecede sonra bı daha olmadı aynı senin gibiydim cikariyorum seriyorum kurutuyorum koku yok ama dolaptan cikardigimda leş gibiydi geçti çok şükür tabi dolabın temizliğine de bak bi cnm
Bambu havlu kullan ;)
Canım eğer banyoya koyuyorsan buhardan rufunet olur kuru kalabilecek bi yere koy
Sende canım lavanta al aktardan küçük tül den yap keseler arasına koy
Dolabin dış cepheye dayili ise dolaptan geçiyordur, dolabini cif ile surekli tertemiz sil cogu zaman kapaklarini acik birak benimde uzun sürekli giyinmedigim düğün kıyafetlerim kokuyor.
1,494,932 soru
24,422,374 cevap
351,678 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın