0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (636 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar. Oğlum yine hasta oldu ya. Görümcem geldi çocukları hastayms onlardan bulaştı. Eşimde hasta o test verdi sonucunu bekliyoruz. Covid olduğunu düşünmüyorum da yine de istediler. Oğlum da burun akıntısı öksürük vardı 2 gündür. Aferin veriyorum öğlen sarımsaklı zeytinyağı yaptım gece yine yapcm. Şimdi de sesi değişmeye başladı. Çocuk her ay hasta oluyor sıkıldım artık gerçekten ya :( evde üşümesin diye kalorifer kurdurduk. Gece uyku tulumu içine pijama giydirip yatırıyom üşümesn diye ama yine hasta oluyor. Evde peditus ve iburomin zero var. 19.5 aylık 10.5 kg. Neler yapabilirşm fikir verir misinix? Çarşamba günü yaşadığım yere doktor geliyor o zaman götürebilirm doktora. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(636 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok terliyormu bebeğin canım ? 
(636 puan) tarafından
Evet çok hareketli hiç durmuyor
tarafından
O yüzden hasta oluyordur sürekli. Şimdi çocuklardan geçmiş dahi olsa sürekli hasta oluyor dediğin için söylüyorum canım. Ev çok soğuk değilse sana göre de normalse sıcaklık sadece zıbın ve alt giydir. Çünkü terleyen çocuk daha çabuk üşütür ter üstünde kalıyorsa.  Senin bebeğin büyükmüş. Benimkisi 8.5 aylık hasta etmemek için sürekli takip ediyorum. Bizimkisi merkezi sistem ve ev çok sıcak oluyor güneşte görüyor ev acayip sicak. Sürekli emekledgi için ter içinde kalıyor sürekli değiştiriyorum üstünü. Çok terli degilse yelek giydiriyorum ama 15 dkka sonra çıkartıyorum.
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Gecmis olsun.cocuk bu kuzum .hava soguk bile olmasa evde kosturub oynuyorlar terliyorlar soguyor .oylecede hasta ola biliyorlar ne yazikki.bizimkilerde yeni iyliseti.buyuselerde artik boyle zirt pirt hastalanmasalar diyorum.o zamanda derdleride buyuyecek .

Bende kotu oluyordum kimle konustum helsinin cocuklari hasta .

Yani herkesinki hastalaniyor uzulme gecicek insAllah dikkat et bakimini yap ilgilen duzelir insAllah 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde Minekk (82 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
20 cevap 357 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
28 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kartaldilos (874 puan) tarafından soruldu

412,609 soru

12,422,284 cevap

45,283 kullanıcı

Kategoriler

...