0 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Yarın memelekete gidiyorum oglumla. Geçen gitigimde  daha gittigim gun eve kadın getirmiş ama ben bunu 1 ay sonra telefonunda gelen aramalarda kadının numarasıyla ve cekdikleri uygunsuz videolarla ogrendim. Tabi oğrendikden sonra her seyi silmis şimdi telefonunu temiz tutuyor hep amma yine boyle birsey yaparsa elimde delil olsun :(

19 Cevaplar

+8 oy
(4,689 puan) tarafından
Sende affetmişsin bir tanıdığımın başına geldi kadın yakalayınca günlerce sosyal medyadan kocasının kadınla olan ilişkili videosunu paylaştı ve kadın hamileydi 7 aylık kocasından ayrıldı kocası köpek gibi yalvarıyor üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen ama kadın asla diyor çünkü yaşadıkları evde kendi yatak odasında böyle bir durum olmuş kadın kan içti kızılcık şerbeti kustu yinede geri dönmedi ailesi eziyet etsede 
(4,700 puan) tarafından
Helal olsun o kadına
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Yuhhh yaşadığınız eve kadın mı getirmiş.siz videoları.gordunjz ve hala.o evdemisiniz. :///

Canim kusura.bakma yaşadığın eve adam.kadin getirecek o adama varya neler yaparım. 

Allah yardımcın olsun. Zor bir rabbim.kimseyk bu durumlar ile sınamasın 

+1 oy
tarafından
Düşmanına vermesin böyle duru ama sende affettin helal olsun bacim iyi sineye çekmişsin boşuna yükleme adam yapar sen yine afffedersin
tarafından
katılıyorum hıc ogrenmeye calısma en azından sindirme derdin olmaz ya çok ıgrenc bır durum bu nasıl affetmiş hayretler ıcındeyım o evıde esyaları da herseyi geç vıdeolardan sonra o kocayı da midesi almaz ınsanın benım mıdem bulandı cıddı anlamda dusununce ıcıme öküz oturdu yanı yaşayana kım bılır ne agırdır nasıl atlatmış anlamadım gerçı atlatsa ıcınde şüphe kalmaz burda sormazdı yıne olursa vs dıye ama böyle de ömur geçmez ay ıgrenc be Allah dusmanıma vermesın
tarafından
Amin cnm valla ay çok zor bı durum aldatmanın level almış halı yani bsobosuna yüklemesin en azından canı yanmaz bı dahakine şahsen postun videoları kismana gelene kadar herşey normaldi ondan sonrası midemi bulandırfı
+1 oy
tarafından
Buna rağmen affettin öyle mi? 

Senin evinde, senin yatağında kadınla keyif yaparken sende o eve girdin hiç birşey yokmuş gibi gördüğünü,duyduğunu yuttun ve yaşadın bu yaşanılanı mide kaldırmaz.. 

Sen ses kaydedici yüklesen ne fayda o adam karakter yoksunu, şerefsizin tekiyken hiç bir türlü düzelmez adam ne der biliyor musun buna rağmen beni affetti gene affeder.. gurur her zaman önde olmalı topla eşyanı ailenin yanına git.. 
+1 oy
(603 puan) tarafından
Buna rağmen affettin nadı affettn vs diyenler bilemezsiniz kızlar belli dili affetmiş ama gönlü kaldırmamış hala şüphesi var işi gücü olan ayakları yere sağlam basan bir kadın affetmezdi ama elalemden önce ailem ne der kim dedtek olur çocuklarım ne hale düşer baskıları kabullendiriyor ve herkesin mizacı yapısı  bir olmuyor Allah korusun benim başıma gelse anında kapıya koyar savaşırım ama mesela kuzenim bar yaşıtım onun başına gelse ağlamaktan depresyonlara falan girer bu hanım da güçsüz düşmüş olabilir üstüne gitmeyin 
0 oy
tarafından
Sende gııdyomus gıbı yap ama gitme bıkac saat sonra gıt yada eve kamera yerleştir bence böyle bisy varsa gıtme
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Nasıl affetsin ki ???video falan çekmişler fanteziye bak dum düz aldatmamıs yani... Bide affettiğin göre baya Bi şeyler yapmış olması lazım yani güvenini kazanmış olması lazım....bırak ne yaparsa yapsın.. 
0 oy
tarafından
Veri kurtarici indireblirsin esiyin telefonuna ss alir atarsin kendibe 
0 oy
(14,930 puan) tarafından
Birinde yapmış affetmissin. İkinciyi de affedecek sen hiç bakma böyle şeylere derim. Üzülmekten başka birşey olmaz. Rabbim yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
En kötüsünü affetmişsin zaten ondan daha kötü ne yapabilir ki en fazla bir kere daha aynısını yapar o da yaptım affetti bir daha yapsam yine affeder diye düşünüyor olabilir 
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Bundan daha kötüsü ne olabilir ki canım ya.
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Allh göstermesin de benm eşim öyle bişy yapck ben Bi dha o eve giremem benm midem almaz  affedemem kusura bakma da Bn evde herşyle ilgilenirken oda adam olsn kendine dikkat etsin Bi zahmet Bi dha ne yzmü görr ne sesimi duyar o an bter benm içn herşy ne olrsa olsn affedemem ya belki çok üzülürüm çk ağlarım ama ona dönmm 
0 oy
tarafından
Sen baştan yanlış yapmışsın o kadar pisliğini ihanetini affederek şimdide ya tekrar yaparsa diye düşünüp duruyorsun 
0 oy
tarafından
Valla pes . Nasıl bu kadar sakinsin . Aldatmış seni yahu . Ben anında bosarim onu
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Sabah sabah ne okudum ben yaa kardeşim sende de iyi mide varmış valla döndün o yatağa sen demi girdin pes gerçekten 
0 oy
tarafından
Yaaaa bosanirken delil sözleşmesi çin filami yoksa niye yapiyosun bunu eşinin huyunu biliyorsan hiç gitme böyle birşeye zemin hazırlama yok gitin bir kere af wttimsin bu saaaten sonra adam sana ne yapsa sen bı şekilde af edersin yani eşin böyle düşüne bilir çünkü çita çok yüksek eve getirmiş daha ne olsunnn
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Ne şartlarda affettim nasıl affettin neden affettin bilemem buraları geciyorum elimde delil olsun diyorsun eğer ki mahkemeye sunacaksan böyle birşey yaşandığında doğru yapıyorsun derim ama sadece eşine karşı kullanacaksan bu delili hiç uğraşma derim bu seni derinden sarsar çünkü aldatan erkeğin hiçbirine anlam veremem ama eşiyle ailesiyle yaşadığı eve kadın getirmiş bir adam da iflah olmaz canım bu zaten başlı başına iğrençlik çok üzgünüm ama eşinde karakter namına birşey yok 
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Affetmişsin sen ne diyim CALL RECORDER uygulamasini indir gelen giden aramaları kaydeder.
0 oy
tarafından
Mahkemeye gidiyorsun bosaa davası aciyorsun arama kayitlari çıkıyor zaten delil istiyorsan al sana delil herelde amacın bu adamla bosanmaktir

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 330 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 366 göst.