0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (915 puan) tarafından
Kızlar diş etlerim çok şişmiş içi kan dolu acayp dercee şişmiş hastane yer sıra yok özelde bir yer 8 milyar bir yer 3 milyar diyor yaşayan varmı yazar misinis nsl tedavi oldunuz naptınız sonradan tekrarladimi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya bilgim yok ama sirkeli su karanfil yağı denedinmi bunları
-Reklam-
0 oy
tarafından

........ Bir dene inşaallah... banada sonucu haber ver canım 

image

tarafından
Kiz rahman kulu sen deneme dişlerinde sen haber ver böyle şeyler dişleri ve dış etlerini mahvediyor zamanla
0 oy
tarafından
Aha ablamda gecen dış eti tedavisi baslatacigim dedi 8 bin istemişler mecbur yaptircan.canim çekiliyor sonra dissoz kalirsin yeminle.. bir arkadaşım yaptırdı ve duzeldi
(915 puan) tarafından
Cnm yaa çok kötü ağız kokusu faalnda yapyor bcok kötü bişey gidip olmadı diğer özelde 3 milyara yapıcam
0 oy
(124,705 puan) tarafından
tedavisini olmazsan dislerin atar hep dokulur 
(915 puan) tarafından
Cnm zat n olmalıyım şuan elimizde o bütçe yok gidip 3 milyara mi yaptırırım bilmiyorum kötüyüm
(124,705 puan) tarafından
bak arada cok fark var hani biri 3 bin digeri 4 4bucuk falan dese meysede neden oyle dev fark var nerdeyse 3 kati ayni sey halamdada oldu disler cekildi snr implant yaptirdi
(915 puan) tarafından
Cnm bilmiyorum ama çok rahatsızım bir tek onu biliyorum maaşı açıdan da yetemiyoruz
0 oy
(915 puan) tarafından
Kızlar yorum yapın
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canm 
(915 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(915 puan) tarafından
Yorum yapın kızlar
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Canım taksit le ödeme yapıyor bazı yerler sağlığından önemli değil bence bitkisel yolla geçmez senin şikayetin muayene olmalısın
(915 puan) tarafından
Anladım cnm Allah razı olsun
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Canım ben sana yazicam nasıl tedavi olduğumu az bekle 
(915 puan) tarafından
Cnm o diğer tarafından dedin uzun uzun analtim fotosu çekim yada kopyalayip buraya atar mısın inan çok dardayım psikoljim bozulmuş
(1,216 puan) tarafından
Canım benim dış etleri m şişer kan toplardi dişimin alt kısımlarında apse gibi kisler vardı. Google yaz diş eti kisti diye benimkisi top gibi bir tane değil bütün dişlerimin altında vardı öylece yayılmıştı.  Ameliyat olurdum bir kaç ay rahatlar sonra geri gelirdi. Vücuttaki bir madde onları tekrarlatirmis. İnan sulugun s sini duymak istemezdim. Şimdi cok şükür diyorum. Sen nerdesin bulunduğun yerde mutlaka güvenilir bir hacamatci vardir sor sorustur
(915 puan) tarafından
Ewt cnm burda var peki kaç günde bir atinn ne kadar bir süre atın
(915 puan) tarafından
Ve kaç adet sülük atın bn bir kere deneyip ayırdım devam etmedim o kanı çekiyordu dış etim eski haline geliyordu ama devamlı gitmesin bide sülük çoğu zmn tutmuyordu sülükcu saatlerce uğraşıyordu
(1,216 puan) tarafından
Valla söylediklerine göre 7 tane tutturdular iki tanesini içerden aldırdı 5 taneyi dışardan tutturdu eliyle destekledi. Benide üç kişi tuttu zorla ikisi ayakalrimidan biride kollarımdan  zor oldu ama şimdi diyorum coksukur. Çünkü eğer ameliyata ilkhali gibi girseydim vücudun biryerinden bir kemik alıp ceneme destekleme işlemi yapılacaktı ve iyilesmem aylar surucekti ve 5 ay sonra düğünüm vardı resmen suluk hayatımı kurtardı. İnşallah iyi bir yer bul güvenilir işinin ehli biri olursa senin zaten birşey dmeene gerek kalmaz
0 oy
(915 puan) tarafından
Aynı durumu yaşayanlar.varsa bana yazın lütfen

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 229 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 342 göst.