Etli mi etsiz mi nasıl yapacaksın bilmiyorum ve ben genelde duduklude yapıyorum ama normal tencerede de tarif aynı önce kereviz patates havuç limon ve tabi ki soğan soğanı çeviriyorum bsonra havucu atiyorum biraz öyle çeviriyorum soğanlar iyice oluyo sonra kerevizle patatesi atiyorum kereviz sapları varya onlarında taze olanları seçip yıkıyorum içine knlardan da doğuyorum biraz sonra limonun suyuna ve malzemelere göre bir ya da yarım limon suyu sıkıyorum tuz ve karabiber atiyorum üstüne de uzerini gecmicek kadar dan biraz daha az su koyuyorum düdüklü olduğu için tabi ben böyle koyuyorum sonra düdüklü tısladiktan sonra 20 dk da pişmiş oluyo aynı şekilde tencere de de yapabilirsin etli yaparsan da en baştan eti kavuruyosun kara bi suyu var ya o çıkana kadar onu döküyorum sonrs soğan havuç vs vs aynı işlem yani ve en sevdiğim yemeklerdendir hem sağlıklı hem çok leziz afiyet olsun:)