0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (38 puan) tarafından
Merhaba hanımlar internetten 100 tl değerinde bişey almak istedim. Arayıp eşime söyledim yok onu alacağına kendine deodorant alırmış. Yok faturalar yaklaşıyormuş bunları verirmiş. Bu arada kazandığı bütün parayı babasına veriyor. Annemlerdeyim birde beni nasıl rezil etti. Bir 100 lira için bende mi var ondamı anlamadım.

3 Cevaplar

+1 oy
(427 puan) tarafından
Parayi kazaniyorsa seninle bebeğine kazanıyor kusura bakmasın vermek zorunda o vermicekde kim verecek
(38 puan) tarafından
O kadar bıktım ki. Ne zaman para istesem aynı şey. Gözümde artık gram erkekliğin yok diye yazsam çok ağır olur mu
(427 puan) tarafından
Biraz ağır olur sen gene sakın ol ama yaz mesaj sen vermicende kim verecek diye eşini az çok tanırsın
(38 puan) tarafından
Evden çalışıyorum arada 200 lira alacağım vardı. Adam aralığın 6 da yatırıcaktı. Bende bugün istedim parayı mesajıda ss alıp altınada  Sen de kendine erkek de işte. Adam diye dolaş ortalıkta kendi kocamdan alamadığımı milletin kocalarından istiyorum dedim.
(427 puan) tarafından
Insallah aranız hemen düzelir canim telafi etse bari
-Reklam-
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Kazandığı parayı neden babasına veriyor ki?
(38 puan) tarafından
Ahh bende bir anlasammm. Babasının borcu varmış ona vermeliymiş
 Bu yüzden çok kavga ettim ne yapsam hiç bilmiyorum artık. Bu arada 8 aylık hamileyim çocuk olunca ne olucak merak ediyorum. Doğum yaptıktan sonra zaten çalışıcam işim evden çalışmaya müsait. Dedim onada 2 3 ay sabret daha 1 liranı istemicem diye
0 oy
tarafından
Israrcı ol al hiç acıma hayirdir ya parayı babana vericeksin git onlarda yasa

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 680 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Cennetim123 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,174 göst.