0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
bunları karıştırıp içmek gerçekten süt yapıp bebeği rahatlatıyo mu bebeğe vermiyorum ben içeçeğim   

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapıp içmedim. Ama güzel süt yapıyor diyorlar.  BEnde denicem. Sen yapmayı düşünürsen sonucunu yazarmisin bana canim
(346 puan) tarafından
tabiki canım
tarafından
Tesekkur ederim canım
-Reklam-
0 oy
(851 puan) tarafından
İç canm iyi geliyo hem gaz hem süt ama bir fincan iç hatta bana sorarsan aksam yemekten sonra iç gece bebeğin rahat olur .ama kaç aylık olursa olsun sakin bebegine verme
(346 puan) tarafından
tamam cnm
0 oy
tarafından
Evet canım benimkinde paaptya ve bir akc tane de vardı güzel süt oluyordu bebegede iyi geliyor gaza fialn
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Rezene içiyorum ben her gün süt yapıyor canım okuduğum kadarıyla sutdeki yağ oraninida arttırıyormus anason içmedim ama yengem içermiş süt yaptigini söylemişti
0 oy
tarafından
1 su bardağı kaynamış suya 1 bucuk tatlı kaşiği rezene 1 çay kaşiği kimyon demliyorum gece yatmadan önce içiyorum 2 saat uyuyup kalkınca iki gögsüm taş gibi oluyor birini emzirince diğerini sağıyorum çok işe yaradı.

Bide süte toz maya koydum içtim oda çok yaradı işime 
(346 puan) tarafından
nasıl süte maya koydun kıs
0 oy
(675 puan) tarafından
Ikiside çok güzel süt yapıyor canım 
0 oy
(137,113 puan) tarafından
anason şu rakida kullanilan keskin kokulu bitmi demi rezene sut yapiyoda anasonu bilmiyom hele karisirmi hic bilmiyom
0 oy
tarafından
İkisi mi karışıyor
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Anason duymadım da rezene güzel süt yapiyo
0 oy
(14,926 puan) tarafından
Her gün rezene içtim evet güzel süt yaptı 
0 oy
tarafından
1 litrelik kavonoza 250 gr anason rezene kimyon tohumu Papatya koydum kızım 11 aylık hala içerim ben gaz konusunda çok faydasını gördüm diğer konularda pek işe yaramadı gibi 
0 oy
tarafından
İkisi aynı işlevi goruyo cnm karıştırıp icmene gerek yok ikisinde gaz gideriyo ikisinde süt yapiyo ozellikke rezene

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (260 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 96 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
16 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu

413,833 soru

12,456,559 cevap

46,501 kullanıcı

Kategoriler

...