0 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,743 puan) tarafından
Bunun için mi post açtın diceksiniz ama oğlumun ağzını yüzünü ısırasım var ... Karnımda tekme attıkça ağlayasım geliyor aşırı duygusalım şu ann. Doğsa nasıl seveceğimi şaşırım heralde. Şu an bile öpebilsem göbeğimi öpcem :D bu arada bebekleri sert sevmemek gerekiyormuş. Çünkü sevgi ve şiddeti birbirne karıştıra biliyorlarmış. Yani ileride sorun olabiliyormuş insani ilişkilerde. Normal sevgi dolu kibar kibar sevmek lazım ama nasıl dayancam zerre fikrim yokkk :D 

8 Cevaplar

0 oy
(20,677 puan) tarafından
:D of kız bende aynıyım sürekli hareket ediyo karnımı mıncıklıyommmm
(2,743 puan) tarafından
Nasıl dayancaz ya? Şimdiden ellerini ayaklarını öpe öpe bitiresim var. Hayalini kurdukça deliriyorum :D
(20,677 puan) tarafından
:) senin ilk galiba benim 2 tane daha var biri beş yaşında biri 2 yaşında onlara sarıyom :D
(2,743 puan) tarafından
Evet evet ilk ondan :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk dogduktanlarinda k kadar narin hafif oluyolarki canını yakmayim diye çok kibar davranıyorsun..en tatlı sevilmelik zamanları 6 aydan sonra anliyolar guluyolar tepki veriyolar o zaman micikla dur.kizim.9 aylık ama  gel gör ki cilveli ..
(2,743 puan) tarafından
Böyle öpe öpe bitirmek için 6 ay beklicem demek :D annesi yesin onuuu
tarafından
3 çay dolunca daha toparlanmış oluyolar ama sana bilinçli gülmesi daha güzel ..sağlıkla doğsun ins.cnm.
(2,743 puan) tarafından
İnşallah amin rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Sen bi uykusuz kal dogunca sinirinden öpüp ısıracksin:)))
(2,743 puan) tarafından
Hahahahahahahahahahahahaha :D uykusuzluk meselesine hiç girmek istemiyorum hiç
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Ne yani popişine popişinede mi vurmayak hopbidik yapmayak cek vur beni o zaman 
(2,743 puan) tarafından
Dimi ya dimi ben o popişi nasıl sevmiyim şimdi :D
0 oy
(4,394 puan) tarafından

Bence hic saçma Bi post değil bende yalnız olmadığımı görmüs oldum benimkide arada öyle hareket ediyor ki ben konusmaya başlayınca dozunu arttırıyor ya sen annene tepki mi veriyorsun sen benle sohbet mi ediyosun diye karnımı mıncıklayasım geliyor valla :D eşimin elini alıyorum koyuyorum adam karnıma dokunmaya korkuyor az bastır elini hissetsin ya çocuk diyorum anında çekiyor kızıyor ne yapıyosun çocuga bir  şey olacak şimdi öyle basılır mı diye halbuki alt tarafı elini gezdiriyorum arada yazık bu çocuga doğunca anası severken öldürmez insallah diyor bana :angel:

(2,743 puan) tarafından
Hahahahah aynı bensin :D sağlıkla doğsunlar inşallah doya doya sevip koklayalım
(4,394 puan) tarafından
Amin amin canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah ❤️
0 oy
tarafından
Ahahha bende hamileyken öyle yapıyodum doğdu 5 aylık minciklayarak seviyorum ailemde öyle onun cicin çocuğumu çok seviyorlar nazlı değil diye
0 oy
tarafından

Doğunca gör öperek yetinemiyceksin ısırmak yemek isticeksin ahahah:D ama yeni doğduğunda değil şöyle 5 aylık filan olsun tam yemelik

0 oy
(14,925 puan) tarafından
Saat 5.30 kargalar uyanmadan kalkıyoruz kız yat dinlen tüm annelerin yerine 

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 895 göst.
0 oy
17 cevap 457 göst.
0 oy
5 cevap 287 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aytensilay (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 981 göst.
23 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kartanesi1 (141 puan) tarafından soruldu

413,165 soru

12,439,284 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...