+1 oy
383 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (615 puan) tarafından
Günaydın kızlar...soru değilde içimi dökmek istedim size..iki buçuk ay sonra ailemin yanına gittim bı kaç gün kalmaya...eşim bıraktı döndü bı saat snra tartışma cikarti.demedigini bırakmadı hakaret küfür vesaire.bi yerden sonra bnde susmadim.orda kal almiycan sni ddi.gelmedide.eltimle kaynım aldı beni..eve gldim eve almak istemedi beni zorla girdim.biseyler düzelir ümidiyle.ama olmadı düzelmedi yine tartıştık.bana vurdu.kovdu yine..bnde çocuğumu alıp herşeyimi toplayıp gitmeye kalkistim  .ektim bırakmadı ..kaynimi kaynanamı çağırdı. Toplaştilar.o gece gidemedim ...şimdi süt dökmüş kedi gibi hep bı bahaneyle bnmle konuşmaya calisyoda nafile .onu affedemiyorum etmiycemde...ilk sarsintida gidicem.sadece erteledim şimdilik.cok yoruldum....nere kadar böyle bilmiyorum..

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tartışma sebebiniz ne onu bilmeden ne desek yanlış olur 
(615 puan) tarafından
Aile binasında oturuyoruz....apartmanın önünü temizlemedim diye .hep ben yapım istyo.siraya baglamisiz .sıram olsada olmasada bn yapım istyo.bnde kimsenin pisligini temizlemek zorunda dgilim.israrla yap deyince tartistik
tarafından
Ay yok daha neler yani sinir oliyorum bu karısini ezdirmeye çalışan ezik tiplere asla tahammül etme kendini değersiz etme herkes yaşıyorsa herkes temizler ve  zaten sıra koymuşsunuz ona ne oluyormuş çok merakloysa kendi temizlesin
(615 puan) tarafından
Bende onu dedim ck istyosan  kndim yap dedim bn kirletmedginm halde sıraya uyup yapıyorum.fazlasi YK bnde
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
***** vallahi böyleleri beyin yoksunu kolemisin karısın sırayla  yapılıyor zaten ne kadisiyorsun 
(615 puan) tarafından
İlla sorun cikarcakya .hep bn diycem sn ypcam havası.
0 oy
tarafından
Keşke dönmeseydin,kendin getirdin gel kendin al deseydin. Bide yorumunda okudum hayırdır yani sen temizlikçi misin de hep sen temizleyeceksin,ay ne s.alak ya valla sinirlendim yine. Ne güzel sıraya konulmuş o ne karışıyo ???? Valla sayasim sövesim geldi ama tutuyorum kendimi 
(615 puan) tarafından
Dedim de.  kalsaydım ailem huzursuz olcakti.annem zaten hemen yatağa dusyo sttres olunca   düzeltirim diye gldim.
tarafından
Ah bu kadınların çilesi... Hep kadın cekiyo ya Allah'ım heoimizin yardımcısı olsun
(615 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(781 puan) tarafından
Bı tarafını kaldirmissin canım göz korkutmak lazım onun
(615 puan) tarafından
Bn uysal eşim cnm hiç  kavga çıkaran taraf olmadım.korkutmaya glince gidersem dönmem  bn blöf ypamam
(781 puan) tarafından
Yanlış bir düşünce bana göre canım çekersem dibine kadar sen ona düzelmesi için bir şans vermiyosun ki fırsatıni bulunca her insan biraz zalimdir tabi bu bazılarında daha fazla sen sustukça geldikçe alttan aldıkça bı tık uzerine çıkmış bana göre dik durarak taviz vermeyerek arayıp sormayarak bı ayar ver sadece çocuk için ol ama tabi sen bilirsin hayat senin karar senin
(615 puan) tarafından
Kndi içimde bu son cnm .bidaha aynı şey olursa zaten gidip donmuycem ..bı ömür çekerek kimse bişe kazanmiyo.
0 oy
tarafından
Yorumlarda sebebini okudumda 

Bu aile apartmanı neden yapılır  sadece huzursuzluk baska birsey degil  uzak olup iyi olmak varken niye birbirinin ağzının icine girerlerki 

Kaynanamlarda yaptılar bizide dahil ettiler ama ben girmedim esimle tartıstik yapmadım ama  simdi iyikide izin vermemissin diyor  

Allah yardimcin olsun canm
(615 puan) tarafından
Aynen öyle ck gereksiz bişey.kaynanamda pişman şimdi ama iş işten geçti.

İlgili bir soru bulunamadı

411,407 soru

12,384,404 cevap

43,417 kullanıcı

Kategoriler

...