0 oy
955 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,743 puan) tarafından

image

image

güzel günler de sağlıkla kullanırız inşallah... 36 haftadayız

27 Cevaplar

0 oy
(4,394 puan) tarafından
Maşallah canım çok güzel olmus kendi odasına mı kurdun odana mı kurdun bu beşiği ben de çok kararsızım ya park beşik mi alayım ahşap beşik mi alayım yoksa bu tarz mobilya beşik mi düşün düşün bulamıyorum bunlarda çocuk ayaklandıkça düşme ihtimali var diyolar mesela 
(2,743 puan) tarafından
Şimdilik bizim odamızda büyüyünce başka bir odaya geçirmeyi düşünüyorum uyku eğitimi verip. beşik konusuna gelince bu beşik parçalanabiliyor. Yani baza halini de alabiliyor. O yüzden böyle bir şey tercih ettik :))
(2,743 puan) tarafından
Yani aslında bu beşikte 3 çeşit yatak var. :))
(4,394 puan) tarafından
Yatak odamın anca düzenini değişirsem heralde sığar böyle Bi yatak canım yoksa bunu alsam da kendi odasına koymam lazım yatak odasına da ek beşik almam lazım ne zormuş bunları düşünmek karar vermek ya :)
(2,743 puan) tarafından
Aynen öyle cidden çok zor. Bizde buraya tayin olduk. Bu eve yeni taşındık. Evin en büyük odasını yatak odası yaptım hemen. Beşik filan koycam diye :)
(4,394 puan) tarafından
Yaa ne güzel Rabbim yeni evinizde bebeğinizle mutluluğunuzu daim etsin insallah canım ❤️ bende başta direk bu tarz bir şey almayı düşündüm sonra herkes taşınırken yıpranır dedi park beşik al hem çocuk 3 4 yaşa kadar kullanır sonra da toplar kaldırır o zaman oda yaparsın dediler bide şu civilde ahşap cibinlikli falan anne yanı kademeli beşikler var o da var aklımda bakalım çocuk doğmadan karar veririm insallah daha vakit var Allahtan :D
-Reklam-
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Cok guzel icinde uyumayi nasip etsin Rabbim
0 oy
tarafından
Çok güzel cnm 
0 oy
tarafından
Çok gzlmiş güle güle kullanın canm
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Saglikla kullansin bende böyle almak istiyorum kızıma boyu nekadar beşiğin çok mu büyük bide kademeli oluyor mu 
0 oy
tarafından

Insallah yatar bacim ben de boyle bi besik aldim ozene bezene susledim sonuc yanimda yatiyo 8,5 aylik :D

0 oy
(4,581 puan) tarafından
Sağlıcakla büyüsün beben canm ❤

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 410 göst.
14 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 397 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 498 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 595 göst.
24 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,635 puan) tarafından soruldu

413,166 soru

12,439,332 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...