+1 oy
739 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu sabha karşı 760 gördüm gramda şuan sürekli düşüyor kızlar 713 oldu . Altınım var kar yapıyorum ama asla sevinemiyorum . Çünkü çok kötü olacak ülkenin halı tek istediğim zamanı geriye alıp o masum cocuklugumu evladıma da yaşatmak . Nasıl bir dünyaya çocuk getirdik beynim almıyor nasıl koruyup kollucaz akıl sır ermiyor ... Güzel bir soz gelsin 

image

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tek söyleyeceğim bir kelime var ve hep söylerim Allah kabul etmesin kuzum
tarafından
Kafam almıyor canım nasıl iyi gelecek saglicaz çocuklarımıza gerek maddi yönden gerek koruma yönünden öz baba cocuguna tecavüz eder oldu kime guvenecez biz kime Allahım yardım etsin tek dileğim bu
tarafından
Kıyametin alametleri canım vallahi daha çocukta doğurmak istemez olduk bir tane kalsın iyi bir geleceği olsun diye çabalama peşine düştük
tarafından
Kesinlikle aynı kusum
tarafından
Haber izleyemiyoruz artık psikolojim bozuldu buraya bakıyorum burda da aynı kuzum
tarafından
Bende aynı asla haber kanalı acamiyorum canim
-Reklam-
0 oy
(18,684 puan) tarafından
Şok şok soklardayimmmm Rabbim sonumuzu hayr eyler inşallah 
tarafından
Dua etmekten başka hiç bir çaremiz kalmadi
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hadi yine bizim 1 evladimiz var bi sekilde alioz edioz ama 3 4 cocugu olanlar napicak yazik gunah vallahi ins duzelir bu ekonomi 
tarafından
Eda millet intahar ediyor geçim sikintisindan haber açamıyorum psikolojim bitti kar yaptım hemde çok ama sevinemiyorum bile
0 oy
(667 puan) tarafından
Bu söz tamda şu an için geçerli gerçekten dün akşam artık insanlar sokaklara dökültü millet geçinemiyo biride ben rabbim sonumuzu hayır etsin inş
tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Sürekli olacak bir düşüş  değil canim geri yükselecek hele ki faiz toplantısı var aralıkta  o zaman durdurulamaz. 

tarafından
Allah sonumuzu feraha cikarsin canim
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Valla markette 5lt yağ yok bildiğin 1lt 5lt fiyatına satılmaya başladı millet artık aç nasıl olcak bilmiyorum bu şeklide TL sürekli değer kaybediyor
tarafından
Yağ almaya korkar olduk hersye her gün zam geliyor
(6,078 puan) tarafından
Aynen öyle valla mesele artık büyük millet açlıktan ölecek.
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Vay Necmettin baba vay

Kalmadı senin gibi ön görüsü doğru ADAMLAR
tarafından
Ah ah maf olduk
0 oy
(14,235 puan) tarafından
Millet aç ya gerçekten inanmıyorum halimize bizim burda küçük bir market var geçen gittik sırada ki herkes borç yazdırdı ya halimiz ne olacak bilmiyorum oğlumuza ev almak istiyoruz ama imkansız artık bı araba alalım istiyoruz oda bizim için hayal 3 5 parça altınım var dediğin gibi sevinemiyorum bile yükselmesine
tarafından
Herşey şuan maf oldu canım ülke batıyor göz göre göre
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Sonumuz hayır olsun diyeceğim ama pek hayır gibi görünmüyor da umarım evlatlarımıza güzel şeyler bırakabiliriz düzgün bir gelecek sunabiliriz bu şartlarda çok zor görünüyor ama Rabbim ülkece hepimizin yardımcısı olsun bizi duruma getirenleri de bildiği gibi yapsın. 
tarafından
Öyle kuzum yapacak birseyim yok malesef çok sağol sordugun icin
(3,147 puan) tarafından
Ne demek bebeğim sen benim canım dostumsun hep aklımdasın kuzum
tarafından
Oy canım benim güzel dostum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(3,147 puan) tarafından
Bitanem benim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
Kuzum benim ❤️❤️❤️
0 oy
(903 puan) tarafından
O orda dinlenmeye almış kendini yine yükselecek Merak etme cnm eskisi gibi hiç bir şey ucuz olmayacak
tarafından
Bu şekilde napcaz Allah yardımcımız olsun canim
(903 puan) tarafından
Aynen öyle valla rabbim acısın bize :(
0 oy
tarafından
1kızım var bi şekilde yemem yediriririm giymem giydiririm ama ya fazla çocuğu olanlar ne yapcak
tarafından
Bu gidişle bir cocuga dahi yetemicez kuzum
tarafından
Allah yardöçmcımı olan canm
0 oy
tarafından
Ben görseydim 760 i direk bozardim altınları 742 yi gördüm tak bozayim derken 710 Lara düştü boşamadim altın konusunda hiç şansım yoktur
tarafından
Benimnde var ama bozamiyorum canım düşmezse daha artarsa maf olurum
tarafından
Ben internet bankacılığı ile aldım aslında görseydim bozdururdum şimdi artık düşer bozmayı kafama koydumya Allah çıkmasına müsaade etmez hep böyle olur altın konusu araba alalım dedik yüksekti dahada yükselir dedik yüksek fiyatliyken tam bozacağım zaman 10 dk da yüksek fiyatlı altın çok düştü alayım çok dusukmus dedim onay tuşuna gidene kadar altın fırladı elimde bir uğursuzluk var anlamadım daha düşer altın ben vazgectigimde yükselir :-D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 636 göst.
12 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde clk38 (1,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 554 göst.
22 Mart 2020 Diğer kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,028 soru

24,379,898 cevap

348,651 kullanıcı

...