0 oy
1,002 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Açtığım postta yasak olacak ne vardı acaba. Kimin ihtiyacının olduğunu bilemeden nasıl iletişime geçebilirdim acabaa..

Sinirden ellerim titriyor. Bu kadar mı iyilik düşmanı var ben anlamadım. Bir daha bu uygulamaya girersem 2. Olsun.

Herkes Allaha emanet.. 

notu ile kapatıldı: Kapanan post için post açmayalım

16 Cevaplar

+2 oy
(3,018 puan) tarafından
Iyide sinirden niye ellerin titriyor kadın ihtiyacı olan özelden yazsın demiş oyle kitlemis postu bu kadar agresif olmayın bence 
tarafından
Gayette titrer. Burada kötü olan ne vardı acaba????? Ki herkes özelden yazdı. Erotik post açmadım diye mi yasak oldu postum
(3,018 puan) tarafından
Bence takılma bu kadar sinirlenme gerek yok özelden yazmışlarsa yap iyiliğini geç cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne oldu canım 
tarafından
İhtiyaç sahibi birine eşya vermek için post açtım yasak diye kapatıldı. Burada ne postlar açılıyor neyi yasak ki ben anlamadım yasak olacak ne vardı o postta
tarafından
Haaa gördüm canim bosver yaa sinirlenme hemen
0 oy
(123,061 puan) tarafından
sakin ol yaa dur noldu
tarafından
İhtiyaç sahibi birine eşya vermek için post açtım yasak diye kapatıldı. Burada ne postlar açılıyor neyi yasak ki ben anlamadım yasak olacak ne vardı o postta
(123,061 puan) tarafından
admin yasakladi yardim isteme ve verme postlarini o yuzden kapanmistir
tarafından
Anladım canım
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Allah'a emanet ol canım sen de ❣
0 oy
tarafından
Sakin ol cnm ne oldu
tarafından
tarafından
Kendini bilmez biri yaomis bence herkes uyarı vermemeli seçili kişiler vermeli bu ne ya herşeye uyarımı verilir kız tek tek herkese mesajmi atsın saçmaladı iyice burasıda
tarafından
Aynen öyle canım bu saçmalayan uygulamayı da artık kullanmayacağım sizler Allaha emanet olun
0 oy
tarafından
Ne oldu canm
tarafından
tarafından
Yani istememişsin para ile satmamışzn gerçekten bende anlayamadm
tarafından
Bende kuzum kendileri bilir
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Yani ihtiyaç sahibini nasıl buluncaz sormassak haklısın cnm 
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Az önce ki postunu gördüm gayet iyi düşüncelisin ne oldu bilmiyorum ama aldırış etme derim hani hoş burası çokta önemli değil girip girmemek ama kendini sinir etme değmez hiç 
tarafından
Sağol yavrum Yok kuzum admine yazdım silsin hesabımı bekliyorum
(450 puan) tarafından
Ya takmayın bosverinn benim sizinle muhabbetim oldu bir kaç kez iyi niyetli olduğunuzu anladım ben sizin .bu kadar sinirlenerek kendinize zarar verirsiniz ❤️❤️
0 oy
(2,709 puan) tarafından

Canım yasak artık yardım postları 

tarafından
Peki. Rahat rahat kullansınlar uygulamayı. Seni çok sevmiştim Allaha emanet ol güzel anne artık hiç bir şekilde girmem bu uygulamaya
(2,709 puan) tarafından
Kızz dur az sakin ol bi sakinleş yavrum eskiden çok olaylar oldu o yüzden yasaklandı dolandırıcının birisi burdan yardım istedi ve aldığı kıyafetleri letgo da satmış oyüzden kimse inanmıyo kimseye
0 oy
(534 puan) tarafından
Burası senin gibi bi güzelliği kaybetmemeliiii :((( ,  saçma olmuş kapatılması gerçekten bazen kapatmak için kapatıyo olabilirler diye düşünüyorum
(4,293 puan) tarafından
Bende editorum burda ve diğer editörleri hic kapatmak için kapatılan post olacağını sanmıyorum neden yasak diye düşünceye de giriliyor admine yazıp net bi şekilde açıklaması yapılır
tarafından
Allah razı olsun kuzum çok sevdiğim insan var burada admine yazdım hesabımı silsin
(534 puan) tarafından
Anlıyorum,  ama bazen şaşırıp kaldığım da olmuyor değil . Şuan aklıma gelmiyo ama bazen neden kapatıldı acaba diye düşünüyorum. Alakasız uyarılar veriliyor bazen anlayamadım ara sıra oluyo bence bu tarz şeyler . Dikkat edildiğine eminim tabiki.
(4,293 puan) tarafından
Uyarıları dikkate alıyoruz ama yersiz ve olmayan uyarılari kendimiz kaldiriyoruz zaten
0 oy
(14,696 puan) tarafından
Kuzum daha önce de bir sürü yardım postu kapatıldı yasak diye maalesef 
tarafından
Tamam da yardım istemiyorum ki birine ulaşssın diye açıyorum aklım bunu almıyor admine yazdım silsin hesabımı
(14,696 puan) tarafından
Yani biliyorum ama hepsini kapatıyorlar maalesef ☹️
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Kız sakin ol sinirlenme ihtiyacı olan dönüş yapar sana 
0 oy
tarafından
Canım sinirlenme bu şekilde ihtiyacım var deyip alan letgo ya koyup satan çok kişi oldu bunun amacı seni beni korumak için yoksa sana kasitlari olduğundan değil 
tarafından
Gücüne gitmesin canım benim daha önce bende paylaştım ihtiyacı olana verecem diye benim postumda kapandı yaşanmış şeyler var burada ne yazık ki =/
tarafından
Anladım kuzum neyse olan oldu herkesin canı sağ olsun
tarafından
Öyle canım sıkma canını eğer birini bulamadıysan bana vir oğluma giydirem "D
tarafından
Sevgi diye bir arkadaş yazdı kuzum çok ihtiyacım var dedi haberleştik ona göndereceğim kısmet onaymış :) ❤️
tarafından
Iyi olmuş canım hayrını görsünler inşallah ❤❤❤
0 oy
(19,148 puan) tarafından
Vuslatımm yaaa dur ariom seni
tarafından
Asil uyuyor kuzumm ben arıcam seni

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 924 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy