0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kapi susu yaptim ama annemle simdi oda suslemesi ile ilgili tartisiyoruz

o yapalim dio ben yeni dogan bebek olcak sonucta o tuller toz olur havaya ucar yere surunur ustume ustume gelir diye dusunuyorum sizce?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kapi susu yaptim ve yatak ve kuvez basina fiyonk yaptim . Guzel oldu
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Valla ben ilki erken dogdu diye yapamamistim guya bunda yapcaktim. Sonra baktim cok gereksiz sadece hst gelenlere dagitmak icin sapka seklinde kadife kutulara cikolata koyup getirmistik onlar bile elimde kaldi kimse gelmedi evde cikolatalari kendim yedim kutular duruyor iyiki susleme yapmamisim diyorum.
(3,146 puan) tarafından
Yok erkek olam ettide 400 tl istedi banada cok geldi yani baska hocada yok bulamadik bende vazgectim. O parayi ona verene kadar bi fakir sevindiririm daha iyi dedim. Alt tarafi 1 saat dua okucak 400 tl istiyor.
tarafından
canım telefondan acin en mantiklisi o zaten kalabalik olmayacakskniz oyle yazmistin hocaya bak aşmış kendini :) hoca mi olsaydım acaba
(3,146 puan) tarafından
Aynen valla sorma kendimiz dinleriz adam cami hocasi zaten 4 5 bin geliri var hayrina yaparim bebek kurani diyecegine 400 tl fiyat veriyo bir de utanmadan. Hepsi soyguncu olmus parasi olmayan kuran da okutamiycak artik  :)
tarafından
valla ya :) aman bizimde esmin yengesi okudu bastan savma yalap sap bitiriverdi :) adi bebek mevlidi mevlut yok dediler okumadi :) sen bence dedigim gibi yap canim okunsun evinde kuran hoca parasinida birine verirsiniz :)
(3,146 puan) tarafından
Aynen valla hic hocayla okutup oyle buyuk mevlid yapamiycam. Toplaniriz gun gibi hazirlik yaparim acar dinleriz sonra yer icer sohbet ederiz. O para garibana yarar :)
0 oy
tarafından
:) ne kadar detay dusunuyosun :) ben yaptirmadim kapida suslemedim ama annen ozeniyosa yapin canim
0 oy
(3,185 puan) tarafından
Bendr yaptirmadim.. annem çok istedi ama bana sünnet odası gibi geliyor. Yaptıran saygım var tabi..ama fazla abartı yani :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,492 soru

24,415,863 cevap

351,241 kullanıcı

...