0 oy
946 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar Buzdolabınizin İçini Nasıl Duzenliyorsunuz ? Bunlara Benzer Kullanıyor Musunuz ?

image

image

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum A101 den almıştım bunlara?benzer çok iyi oluyor tavsiye ederim
tarafından
Fotograf atarmsn
tarafından
Atiyim canım
tarafından
Attım canım yukarıda
tarafından
Hani....
tarafından
Yorumların en altına bak oraya inmiş
-Reklam-
0 oy
(11 puan) tarafından
Ben kullanmıyorum canım
tarafından
Bende orta boy saklama kabından kullanıyorum sebze ve yeşillik için güzel oluyor ama kahvaltılık ürünler için bakıyorum
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Ya bunlar güzel duruyor da nasill sığacak meyve sebze diye almıyorum baksana 3 4 havuç koymuş sadece bı kutuya. Ben alıyorum 2 kg salatalık domates muz alıyoruz 2 3 kg yine elma mandalina desen yine öyle hep ikişer üçer kilo nasıl sigsin küçücük kutulara :)
tarafından
Dolabın içinde hep . Sağol canım arayım gelsinler
(1,208 puan) tarafından
Kızlar yorumlarda yesilliklerden  bahsetmissiniz dolaba yapışması poşette durması falan diye ben genelde gazete sararım daha uzun ömürlü oluyo ayiklarim  koymadan hani belki fikir olur
(101 puan) tarafından
Benimkide Vestel illallah ettirdi yeşillikleri ayıklar kavanozların altına peçe kor öyle korum salatalikta az alırım dışarıya veya  dolaba koysam  2 güne kaynanamın suratı gibi buruş buruş oluyo
(1,208 puan) tarafından
Benimki Samsung marka ama çok memnunum valla 6 seneden fazla oldu  kullanıyorum  çok memnunum .
tarafından
Maviş aynı kız bizim salataliklarda öyle :D kaynananın suratı gibi demene kahkaha attım Vestel pişmanlıktır
0 oy
(1,355 puan) tarafından
ben normal sepet koyuyorum usteki cok hosmus ya 4 lü olan
tarafından
Bende orta boy saklama kabı koyuyorum ama kahvaltılık için istiyorum karışmasın diye
tarafından
Fotograf atar MSN
(1,355 puan) tarafından
kime dedin cnm
tarafından
Sana dedım canım nesrim dolabın müsaitse fotograf atar MSN benım dolabım eski değiştirebilirsem inşallah guzl Bi düzen kurmak istiyorum internetteki fotolardan bşey anlamıyorum
(1,355 puan) tarafından
aşkim evde degilim bak netten buldum attim fotoyu
0 oy
(101 puan) tarafından

Sepetlerden kullanıyorum ağzı kapaklı saklama kapları da hoşmuş küçük pek yer kaplamaz alınası:happy:

tarafından
Bende onlardan kullanıyorum. Kahvaltılık için istiyorum
tarafından
Fotograf atar mn
0 oy
tarafından
3 adet yazan beyaz varya ondan kullanıyorum ben çok memnunum
tarafından
189₺ olan mi
tarafından
Fotograf atar MSN
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Bunlardan kullanmıyorum canım ben ama şöyle dolabimin  içi çok kullanışlı hani tıklım tıkış olmaz hiç düzenli de yerleştirdiğimden  yer işgal etmez aradığımı da bulurum.  Alt tarafı var büyük kendi bölmesi oraya tüm sebzeyi doldururum sadece domates üstte kalır edilmesin diye onuda hani varya ucuclukcularda  plastik kaplar onlara koyarım kahvaltı bölümüm  zaten kendinden ayrı o zaten büyük kolaylık
(1,208 puan) tarafından
Bu arada yaz hariç meyvelerimi  hiç dolaba koymam ben  ondan yer açmama gerek kalmaz onun icin
tarafından
Benim de meyve ve sebze yerim ayrı onlar için saklama kabına koyuyorum ama kahvaltılıklar için İstiyorum hepsini bir kaba koyup rahata ercem :D
(1,208 puan) tarafından
He doğru o bak anlamında dolabın kendi kahvaltı bölmesi yok çok karman çorman duruyo benimkinde var çok rahat yani derli  toplu
tarafından
İşte yok benimkinde
tarafından
İkbalim fotograf atar MSN gülüm
0 oy
tarafından
Ilk fotodakini çok beğendim ya aklıma girdin baaak
tarafından
Kupon yatarsa alacağım
0 oy
(1,295 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben en alttakinden kullaniyorumda hepsi sıgmiyo kiz biz aldimmi kilo kilo aldigimiz icin onlar en fazla 10 tane koyuyo :D

tarafından
Kalabalık mısınız
(1,295 puan) tarafından
Evet canim kayinvalidem gille biriz
tarafından
Bı eşim bı ben bide bebeğimiz var bizim. Bir ya da iki kilo bize yeter ama eşim niye çok alıyor hala anlamıyorum :D
(53,497 puan) tarafından
biberleri dogra buzluga at rahatlik oluyo ☺️
tarafından
Öyle yaptım canım çok almış çokta severim☺️
0 oy
(53,497 puan) tarafından
boyle mum gibi düzenli tertipli biri olamadım bu yastan sonrada olamam heralde ☺️ pazardan aldığım gibi posetlerle koyuyorum iste☺️
tarafından
Poşette hemen bozuluyor bir tek yeşilliklere bişey olmuyor
(53,497 puan) tarafından
benim sorun olmuyor bozulmuyo dedimde yarin kesin bozulur ☺️
tarafından
Aman bozulmasın canım herşey ateş pahası
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Kullanıyorum beyaz olanlardan . Ama şu ilk attığını çok beğendim ya aşırı kullanışlı ve yer kaplamaz bence onu al 
tarafından
Evet bölünüyor aynı zamanda o kupon yatarsa alacağım :D
tarafından
Fotograf atar MSN
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Kapaklı saklama kaplarini pek tavsiye etmiyorum çünkü plastik olduğu için sebze ve meyveleri çürütüyor Tupperware çok iyi ben ondan kullanıyorum sebzeleri daha uzun muafaza ediyor ama şuan onların da fiyatı uçmuş birde beyaz sepetten kullanıyorum üstü açık olan ama ondan da pek memnun değilim açıkçası sebzelerin üstü açık kaldığı burusturuyor üstüne bez örtuyorum sepetlerin falan uğraş dur anlayacagin ☺️
0 oy
(3,504 puan) tarafından

Yorumlar çok iyi ben kullanmıyodum ama bende alayım bari :D

0 oy
tarafından

image

bunlar yeşilik için aldıklarım
0 oy
tarafından

image

bunlarda sebze meyve
0 oy
tarafından

image

bunlarda buzluk için almıştım
0 oy
tarafından

Benim dolap çok eski o yüzden bu güzel  s düzenleyicileri şimdi almam ne zaman yeni dolap.aldim.o.zaman :D

0 oy
tarafından
Bunların hiçbirini kullanmıyorm canm 
0 oy
tarafından

image

bu daha kullanışlı,kapaklilari sevmiyorum onlara az konuluyor kapağını kapatabilmek için ama bunlar kapaksız olduğu için fazladan da koyabiliyorum
tarafından
Evet iyiymis
0 oy
(1,355 puan) tarafından

image

seda bundan cnm mavi renk benimkiler 6 tane aldim domates biber salatalik meyve oyle seyler koyuyorum us katada kahvaltilik felan 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
30 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mys-2boys2girls (4,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 36 göst.

Kategoriler

1,456,361 soru

23,896,212 cevap

322,050 kullanıcı

...