0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kayra tvyi kırmıştı kızlar yeni aldım buraya kadar sorun yok. Eski tvyi yapmaya 4, buçuk bin istediler sadece ekranı dusunun. Bende yenisini aldım öbürü de duruyor evde servis ya at çöpe yada ver para yaptır kullan abla demişti . Eşim de yenisi 9 bin olmuş o TV'nin yaptıralım misafir salonuna koyarız veya dursun kenar da diyor . Ama ben misafir salonunda TV sevmiyorum insanlarla sohbet etmek hoşuma gidiyor. Bir yandan da içim o tvyi atmaya el vermiyor . Sizce yaptırım mi olmadi yatak odasına alırım diyorum 

15 Cevaplar

0 oy
(22,059 puan) tarafından
Sat canim olmadi atacagina
tarafından
Yok kız öyle satamam icim el vermiyor
(22,059 puan) tarafından
:D Allah seni get ozaman
tarafından
Öyle ucuza gider eda Eda agaga
(713 puan) tarafından
Malesfki bizimde öyle oldu televizyon kadar para gidiyor 50 TL ye aldılar geçen sene para vermiyorlar böyle tvlere
tarafından
İşte o yüzden yaptircam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence de yaptır kuzum çünkü fiyatlar gittikçe artıyor ne olur ne olmaz dursun hali hazırda paran da varken ben olsam yaptırırım
tarafından
İşte canım iyi bir TV o yüzden satmak istemiyorum
0 oy
(4,397 puan) tarafından

Durumun varsa yaptır canım ne zararı olacak kadın erkek ayrı oturmak gerekir çocuklara çizgi film falan açılır ya da en kötü yatak odasına koyarsın dediğin gibi :)

tarafından
Öyle yapcam atmaya satmaya içim el vermiyor benim de canim
0 oy
tarafından
Parça niyetine satılmıyormuymuş ya bende evde misafir varken tvnin açık olmasını sevmiyorum tv izlemeye mı gelmişler bizemi gelmişler tuhaf oluyor 
tarafından
Canı iyi bir TV satmak da istemiyorum açıkçası çünkü düşük değer verirler biliyorum
tarafından
Benım fikrim parça niyetine sayman canım 4 bın TL tamirine para vermektense satmayı tercih ederdim bu benım fikrim sen daha iyi bilirsin
tarafından
Sağol canım bakalım ne olaack
0 oy
(427 puan) tarafından
Markası ne canim kaç ekran da 9 millar yenisi 
tarafından
Arçelik canım ya 180 ekran  ya 200 tam bilmiyorum
(427 puan) tarafından
Yaptır bence canım gecen gün 147 ekrana 5 bucuk millar verdik biz sen 180 ekran diyon yani bide ben olsam yaptirirdim
tarafından
Yaptircam canım servisu arayip
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Mutfakta yerin varsa oraya koymak daha mantıklı canım vaktin çoğu mutfakta geçiyor hiç izlemsen bile müzik fala açmak gece masada oturup bişeyler izlemek güzel oluyor 
tarafından
Mutfakta sevmiyorum kuzum bende
0 oy
tarafından
Eşinin dediği mantıklı bence hem bazen erkek misafirin maç izlemeye gelir misal yani onlar ayrı izler yada ne bilim 2.bir tv herzaman çok iyi oluyo
tarafından
Öyle canım da baya da ekrana para istiyorlar
tarafından
Evet ya parasıda ayrı bi olay
tarafından
İşte bakalım ne olacak
0 oy
(2,136 puan) tarafından

Salonda dursun sohbet etmek istiyorsanız açmazsanız olur biter canım. :)

tarafından
Salon da aynaları m var canım konsol üzerinde onları kaldirmam gerekecek işte istemiyorum düzen bozmak
(2,136 puan) tarafından
O zaman yatak odasına koyabilirsin.
tarafından
Yatak odasına düşünüyorum bende sagolasin
0 oy
(64 puan) tarafından
Yaptır canım misafir gelince de açmayı verirsin hazır TV 
tarafından
Birine satsam belese gider canım
0 oy
(139,141 puan) tarafından
markasi iyiyse yaptir yatak odasina falanda koyarsi 
tarafından
Arçelik sevdam güzel bir tv
(139,141 puan) tarafından
gittikce zamlaniyo hersey yaptir dursun
0 oy
(14,930 puan) tarafından
Bı gece TV yi kapattım sabah açtım ekran yok bı anda gitti TV 2.500 istemişler bizde yeni aldık. Eskiyi kutusuna geri koydum oturma  odasına yaptırıp koyacağım. Gerçi oturma odasında oturalım diye düşünüyoruz 
tarafından
Bende yaptircam kiyamiyorum atmaay
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Param varda uaptirordim ben ne ziyani olur belki yeni aldiginiz bozuldu bisey oldu yine ona muhtac olurum diye dusunurum yani yaptir sen onu 
tarafından
Aynne canım yaptircam bende
0 oy
(29,573 puan) tarafından
Yaptır odana koy en güzeli
tarafından
Aynen yaptırma kararı aldım brnde
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Yaptır kuzum fiyatlar aldı başını gidiyo yarın öbür gün ihtiyaç olur kullanırsın yada satarsın çöpe atma yazık olur ya 
tarafından
Aynen canım fiyatlar sürekli artiyor en iyisi yaptirim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 143 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
17 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kayla4 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
12 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Dmraysegul (614 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yigidim_33 (711 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,497 soru

23,608,244 cevap

306,260 kullanıcı

...