0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Deneyimli anneler merhaba bir bebek huysuzsa hep o şekilde mi devam eder büyüdüğünde de zor Bi cocuk mu olur  mesela 

15 Cevaplar

0 oy
(100 puan) tarafından
Huysuz çocuk büyüdüğü zaman akılı olur derler ama benim pek inanasim gelmiyor 
(1,664 puan) tarafından
Ne kadar büyüdüğünde lütfen söyleyin...
(100 puan) tarafından
Benim yeğenim bebekken çok huysuzdu canım şuan 6 yaşında uslu bir çocuk her çocuk öyle olacak die bişi yok
-Reklam-
0 oy
(5,389 puan) tarafından

Oğlum kolikti huysuz bir bebekti suan 8 aylik hala öyle bitirdi beni :'(

(665 puan) tarafından
Ahhh gardaşım...++++++++++++++++++! Benimki 2 yaşına girecek hala aynı...
(5,389 puan) tarafından
Ahhh dert ortağım... Valla ikinci oglum ilki ne kadar sakinse bu o kadar huysuz. Demekki 2 yasinda da hala aynı olacak senjnki de kolikmiydi
(665 puan) tarafından
Aynen canım ne çektik Allah beterinden saklasın o sancı saatlerinde elim ayağıma dolanıyordu varya çok zor sonra diş çıktı şimdi 2 yaş sendromu Allah hayırlısını versin inşallah büyüyünce düzelir hayırlı evlat olurlar benim önceki ikide hiç böyle olmadı ikinci çocuk hiç uyanmazdi Allahım bı sakin hiç sesi yoktu ama bu benim anamı belledi varya 10 yıl yaşlandım neler aldım kolik yatağı kiraz çekirdeği kemeri vs vs 。◕‿◕。
(5,389 puan) tarafından
Aynen bende hep diyorum anamdan emdigim sut burnumdan geldi diye :D aynen sağlığı yerinde olsunda insan bir şekil de katlanıyor.  Bir de bizimkinin sut yumurta alerjisi var
(665 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah geçer oda evlat işte rabbim ömürlerini hayırlı etsin insaAllah...
0 oy
tarafından

Kızım karnımda çook hareketliydi. Doğduğu

ilk günden beri çok hareketli. Aksi bir çocuk. 10 aydır eksilmeden artarak devam ediyor aksilik huysuzluğu hareketliliği.. büyük kızım sakin sessizdi istisnalar hariç aynı.. 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bence çocuktan çocuğa değişir benim kızım doğdu doğalı huysuz uyku sorunu var zor bir çocuk 2 yaşında hala böyle devam ediyor
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Valla kızım hamileyken beni perişan ediyordu doğdu huysuzdu 5 aylık olucak afedersin kıçım yer görmesin hala huysuz hiç toparlayacagini da sanmıyorum 
(125 puan) tarafından
Bizim de 7 bucuk aylık iş yapamıyorum rabbim evlatlarımıza saglık versin ne diyim
(3,505 puan) tarafından
Bende aynıyım valla amin inşallah
0 oy
tarafından
Umarım öyle olmaz. 3 buçuk aylık ve beni bitirdi oğlum. Yüyünce inş akili olur. Gece gündüz uyku yok
0 oy
tarafından
Huysuz sa öyle gider benimki öyle 2 yaşına geldi hala mızmız nefes aldırmıyor canı sagolasıca. Görümcemin ikizleri var biri çok sakindi 4 yaşına geldi sakin çocuk huysuz oldu
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Yani istisnalar vardır tabiki benim kızım bebekliğinden beri huysuz. Şuan beş yaşında zor bir çocuk.
(125 puan) tarafından
Benm kızım 7 buçuk aylık kolik hala devam ediyor 9 ayı bulur dedi Dr. 5 yasında diyorsunuz nasıl zor mesela bikaç örnek verir misin canım
(2,139 puan) tarafından
Birşey isteyince ağlayarak ister mesela, yemek konusunda zorlanıyorum, takıntıları var, sinirli bunlar gibi canım. Ama her çocukta olacak diye birşey yok bebekken çok huysuz olup büyüyünce geçen de çok.
0 oy
(125,045 puan) tarafından
huysuzlugun sebebi vardir gaz veya koliklik gibi malesef gaz bizde 6 ay devam etnistu
(125 puan) tarafından
Koliktn sonrası nasıl ilerledi peki
(125,045 puan) tarafından
snr normale dondu
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Çevremde gördüğüm kadarıyla öyle devam ediyor
0 oy
tarafından

Ergenlikten bildiriyorum kizlar ne olursa olsun ergenlikte devreler komple yaniyor huysuzi da akillisi da ergenlikte illallah yani :woot:

0 oy
(1,664 puan) tarafından
Hamileyken hareketlendi doğdu huysuz aksi uyumaz bir bebekten bir tadını geçtik hala öyle....
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Benim oğlum bebekliginde çok rahattı acıkma uyku veya bi yeri agrimadan gereksiz ağlamadı hiç ama bu 20 aylık oldu beni çıldırtma dercesine getiriyor huysuz olanda sonradan akıllanır heralde
0 oy
tarafından
Kızım cok zordu kolıktı 14 aylık suan daha da katlanarak artıyor huysuzluk
0 oy
(2,754 puan) tarafından

16 aylık hala huysuz :D

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 551 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.