0 oy
308 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (237 puan) tarafından
Merhaba hanımlar, 33 yaşındayım ilk çocuğum olacak. 39+2 haftalık hamileyim. 38 haftanın sonuna kadar tüm işimi yemeğimi çok rahat bir şekilde yapıyordum (hala yapıyorum) ama şu son hafta çok yoruldum artık. Kızım ters ve doğum mecburi sezeryan olacak ne yazık ki. Bu arada kızımın maşallahı var 53-55cm boy 4kilo civarı. Hamileliğin hastalık olmadığını düşündüğüm için kimseden yardım almadım çok şükür almakta istemiyorum. 

Sizde durumlar nasıldı? Kendimi birazcık motive etmek istiyorum yardımcı olur musunuz bana?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende sezeryan oldum abla korkulcak bşey yok içini ferah tut anlatıldığı gbı öcü değil sezeryan 
(237 puan) tarafından
Yok ben sezeryandan korkmuyorum gereken neyse o yapılacak sadece normal olmasını isterdim. Benim ablamın da 3 çocuğu var son 2yi sezeryanla yaptı :)
tarafından
Vala doğuncada hamıleliği özlüyor İnsan kızm 7.5 aylık oldu bazen diyorum keşke karnıma geri sokabilsem sessizdi en azından
(237 puan) tarafından
25-35. Haftalar arası harikaydı hep o döngüde gidecek olsa hiç problem değil kalsın içerde :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende 34 haftalık hamileyim çalışıyorum kendi iş yerim war hep ayaktayım şu ana kadar pek problemim olmadı şükür ara ara nefes alamama durumum oluyor o kadar canım 
(237 puan) tarafından
34. Haftada eşimle doğa yürüyüşü falan yapıyorduk karnım pek yoktu o zamanlar çok güzelmiş ya 35. Haftada çıktı karnım nefes almak son zamanlarda zorlaştı :)

Rabbim hepimizi hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun inşallah
tarafından
Aminn canım inşallah
0 oy
tarafından
Valla ben 32 haftaligim ikinci gebelik olunca mı ne bilmiyorum ama şimdiden sıkıldım Allah affetsin sıkıldım derken bir an önce doğurmak istiyorum hayırlısıyla sanki yıllardır hamile gibi hissediyorum iki gündür biraz iyiyim ama bu kaç gün önce berbattim iki gün boyunca ağladım ya 
(237 puan) tarafından
O duygu bende de var çok erken öğrendim hamileliğimi 3 haftalıktı bitmiyor gibi hissediyorum.

Rabbim hepimizi hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun inşallah.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 482 göst.
29 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.

412,128 soru

12,406,951 cevap

44,650 kullanıcı

Kategoriler

...