+1 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar oğlumda baya balgamlı öksürük var burun akıntısı ve tıkanıklıkda var sağlık ocağına götürdüm bunları verdi boğazında baya iltihap var dedi 1inde çocuk doktoruna götürcem gidene kadar baya ilerler diye mecbur götürdüm ilaçları bunlar birde burun tıkanıklığı için serum aldım varmı kullanan

image

7 Cevaplar

0 oy
(25,214 puan) tarafından
1 kaşık prospan ile anında kesildi oğlumun öksürüğü içi çıkıcak gibi öksürüyodu bu kadar ilaç içeceğine bence ondan ver hem bitkisel bir şurup 
(570 puan) tarafından
Doktor yazmadan alabiliyor muyuz bu şurubu
(39 puan) tarafından
Alabilirsin çünkü ilaç olarak değil bitkisel şurup olarak geçiyor zaten devlet karşılamıyor. Arkadaşın da dediği gibi oğlumun 2 hafta geçmeyen öksürüğüne prospan iyi geldi
(25,214 puan) tarafından
Evet canım biz direk eczaneden aldık
tarafından
Benim oğlumda öyle öksürüyor cnm en son zorlayınca çıkarıyor ne yediyse
(25,214 puan) tarafından
Aynen valla 2 gün öksürdü oğlum içi çıkıyodu uyuyamıyodu dün akşam aldık yarım ölçek verdim yavrum nasıl rahatladı çok şükür
(39 puan) tarafından
Çok şükür. Ben olurda bir gün unuturum diye kutusunu atmadım en ufak bir öksürükte alırım Allah yeterki muhtaç etmesin eksik de etmesin
(570 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun iyiki gördüm bu postu
(25,214 puan) tarafından
Amin canım amin.
(39 puan) tarafından
Bende isimsiz olarak takip ediyordum en son hesap açtım güzel bir yer insan bilmediği şeyleri öğreniyor
(570 puan) tarafından
Aynen öyle
tarafından
Ayy alayım cnm teşekkür ederim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sagdan ucunu kullandim baya etkili 3ude rahatlatir bebeni yavru gecmis olsun
tarafından
Teşekkür ederim cnm antibiyotikmis o
tarafından
İste soldaki biri haric kullandim ucunu baya iyiler yani
0 oy
(2,139 puan) tarafından
İburamin bizde kızım için kullanıyoruz canım diğerlerini kullanmadık.
tarafından
Bende kullandım birnkac kez cnm diğerlerini ilk kez aldım bir tanesi antibiyotik biri öksürük şurubu diğer ikisini bilmiyorum
0 oy
tarafından
İburamin zero kullandık digerlerini bilmiyorum
tarafından
Bende kullandım cnm diğr biri öksürük şurubu biride antibiyotikmis internetten baktım
tarafından
Öksürük şurubu olanın adı ne net değil isimleri buradan
0 oy
(522 puan) tarafından
Bende bugun gttim kızım öksürüyor du bunları verdi
tarafından
Hastaneye mi gittin cnm
(522 puan) tarafından
Evet bugun gttim canım öksürügü var balgamlı hırıltısı var ilac yazdı korktum cigere fln inerse diye
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Mukotik daha cok öksürük balgamin yumusatilip atılmasına yardımcı olur iburamin grip soğuk algınlığı içindir diğer ikisini bilemiycem canim ama mukotiki kullanıp öksürüğü arttı diye telaş etme oksurdukce sırtına hafif hafif vur ki balgam varda ciksin
tarafından
Vuruyorum cnm ama asla çıkarmıyor geri yutuyor sürekli öksürüyor aralıksız sonra tabi midesi bulanıyor ve çıkarıyor hepsini
(4,849 puan) tarafından
Kuzum ciğerden çıktıktan sonra yutmasinda bi sakınca yok o kakadan faln çıkar yeterki cigerd3n çıkış yapsın ben cok tecrübeliyim bu konuda mukotik e devam et sen diğerlerini de içir tabi 1 haftalık zaten bu mukotik tedavisi max 10 gün
0 oy
(522 puan) tarafından

Bunları verdi

image

tarafından
Amoklavin kullandım çok iyi hemen toplarladi cnm benimkide çok kötü hırıltı ve balgamlı öksürük var bende korktum ileriye gitmeden götürdüm öncekileri kullandım fayda etmedi
(522 puan) tarafından
İns bizede fayda eder öksürügü cok var
(522 puan) tarafından
İnsallah Tez zamanda iylesir yavrularımız

İlgili bir soru bulunamadı

407,515 soru

12,231,494 cevap

36,876 kullanıcı

...