Kisasa kısas, kadin güçlü durmali, bunu kocasina hissetirmeli, ha bu kocanizin dedigi kelime ve sozcukleri geri iade ederek degil, her zorlugun altından başarı ile nasil kalkılır ona o sekilde göstererek, iyi gunde herkes herseyin ustesinden gelir, onemli olan zor gunde kirmadan dokmeden inciltmeden bunun ustesinden gelmek, insanoglu haser başer, pozitif yanlarımız oldugu kadar negatif yanlarimizda oluyor, hiç kalp kiramayan eşiniz, çay demleme seklinize dahi sorun edebilir, nasil cay demledin, boyle cay mi olur, dediginde. Begenmiyorsan kalk kendin demle, demek bana gore yanlış tabii bu basit bir örnek, kadin şunu düşünmeli esim bu gune kadar bunu sorun etmedi acaba bu gun isle ilgili bir problem mi yasadi, parasal sorunları mi oldu da sudan sebep bana boyle çıkıştı deyip düşünüp ona gore yaklaşmalı. Bir ikiskide saygı olmadi mi, sevgi belli bir zaman sonra yerini nefrete birakir. Bu benim görüşüm, baska arkadaşlar yorumum altına, geri kafali, kole gibi sozcukler yazmasin, ben heekesin görüşüne saygi duyuyorum, saygi gösterilmesinden yanayim
Rabbim herkesin yuvasından saygiyi sevgiyi mutlulugu eksik etmesin.