Hanimlar gercekten bazen burda öyle şeyler okuyorum ki kendimi dahada guclu olmaya itiyorum. Evet hayat güllük gülistanlik değil hepimizin problemleri var herkesin sorunları olabilir dizilerde yaşamıyoruz sonuçta hayat senaryodan ibaret değil. Kendinizi eşlerinize karşı cok güçlü bir kadın olduğunuzu hissettirin kendini sevin siz kendiniz sevip kendinize değer verirseniz eşleriniz sizi ezmeye hak bulamaz. Problem yaşandığinda evden gidin demek değil bu sadece ona mecbur olmadiginizi hissettirin diyorum. Güçlü olursak kimse bizi üzemez. Eşiniz size keske seninle evlenmeseydim diyorsa pardonda benden üstün olan neyin varda beni beğenmiyerek konusuyorsun diyin. Size oran çirkin diyorsa sen çokmu guzel saniyorsun kendini diyin. AĞLAMAYIN HANIMLAR BIZ NE KADAR DIK DURURSAK O KADAR GUCLU OLURUZ. Kendinizi çok sevin siz çok değerlisiniz.
Tebrik ediyorum sizi cok güzel bir yazı ah ahhh umarım birilerine ornek olur kadınlar binek değil
Ne güzel yazmışsın güçlü durmak gerek en çokta kendimiz için
Verdikleri değer gördükleri değerle eş değer olsun... Haddini bilecek ki sizin de sevginizi saygınızı hak etsinler. Sesszi kalıp herşeylerine göz yummayın. Tartışılması gerekiyorsa tartışın korkmayın. Ama tabi sınırları aşmadan. İki tarafında nerde durması gerektiğini bilmesi önemli. Bu sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli. Saygı ve sevgiyi baki kılmak önemli..
Sana katılıyorum cnm herşey bizde bitiyor aslında
Cok haklisin ama ben bu dediklerini yapiyorum zaten esimde bunlari ona cevap olarak görüyor yani tartışırken ona laf yetistiriyorum gibi sayıp bana cevap verme diye kızıyor bazen ne desek ne yapsak suç. Daha once evden gitmeye de kalktim kendisinin de kovduğu oldu hepsi halloldu artik gitmek degilde bu sekilde sen kendine bak sanki sen cok düzgünsün cok iyisin vs. Cevaplar verince iyice sinirleniyor tartışmamız daha da büyüyor. Sessizce gidip aglasam gelip ne zirliyorsun kes sesini diye kızıyor ben yine söyleniyorum kovuyorum siniri kendiliginden gecince gelip özür diliyor bende ne yapacagimi şaşırdım artık cok dengesiz kocam var :)
Yazınıza katılıyorum ama buradaki bir cok kadını sorunu kendileri bir birey olmadan evlenmişler ailelerindeki baskıdan kaçmışlar adamın ne olduğuna bakmamışlar ya da çok küçük yaşta seviyorum aşığım diyip olumsuz yönlerini görmezden gelmişler ya da değişir evlenince değişir çocuk olunca diye umut etmişler ve en büyük hatayı da burada yapmışlar adam ya da kadın yanlış olunca o evliliği düzeltmek çok zor sizin bu dediginiz buradaki bir cok kadin da çok ters tepecektir hiç bir kadın kendi ayakları üstünde durmadan karşısındaki erkeği iyice tanımadan evlenmemeli
Helal olsun sana işte beklediğim kadın durusu bu. Erkek kadın farketmiyor kendinizi aciz hissetmeyin erkeğin yaptığı herseyi fazlasıyla kadında yapıyor güçlü durun huzurlu hayatınız olsun
Aynen kendinizi sevdiğinizi hissettirin değer verin .. ben doğumdan öyle güçlü bi şekilde eşimin karsina çıktım ki eşim şok geçirdi.. dedi bu kadar kadın aygın baygın çıkarken sen nasıl böyle dimdik ayaktasın bana bazen senden nefret ediyorum dese sinirden .. ben ona sanki senin sevgine ihtiyacım mi var ailem beni seviyor diyorum sana gerek yok bazen biraz dayanıklı ol dediğinde.. bana bak lan bu çocuğu varya 10 saatlik suni sancıyla doğurdum diyorum ;) geçen programda bi terapist hangi kadın aldatılmaz kendini seven kadın dedi ... ona göre davranin
1,507,954 soru
24,613,084 cevap
364,182 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın