+1 oy
811 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya diyorlar ki gebelik bölümde.  Kemiklerini levyeyle sıkıştırıyorsun öyle bir acı oluyor.  Bazısı diyor ölüp ölüp diriliyorsun vs yani aşırı derecede kötü anlatılıyor gözüm korktu ya.  Ne güzel bir kaç gündür kafama takmiyordum yorumlarda görünce tüylerim ürperdi .

42 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yok kafana balyozla vuruyolar 
tarafından
Anlamıyorum bu gebeleri kkrkutanlari ya yaşadın bitti ne korkutuyosun herkesi ,sen kulak asma kimseye herkesin acı eşiği farkli Allah kaldiramayacagin acıyı vermez
tarafından
Oda bişey mi kazma kürekle vuruyorlar

Ben 3 doğum yaptım valla ebelerim bal gibiydi ağrı sancı tabi oluyor ama oda bebek doğduktan sonraki his muhteşem bişey
tarafından
Ahahahha :D
-Reklam-
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Herkesin vücudu bir değil 
(14,155 puan) tarafından
Burda da yok açılmaya bakarken ölecek gibi oldum yok belim ağrıdı yok vajinam ağrıdı diye neler neler okudum ben çıktım çatala gram canım yanmadı bırak şu yorumlari bosver
tarafından
Evet haklısın bide o var
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Aman herkes böyle anlatıyor ama kimsenin doğumu kimseye benzemez o senin en özel anın kapa kulaklarını hikaynii kendin yaz ana bırak kendini bebeğini düşün o sancılar hemen geçecek ve sonunda yabruna kabulacalsın böyle düşün kuzum ❤️
(4,209 puan) tarafından
Anlatanlarında üçer beşer  bebişi var :)
tarafından
Sağolun kızlar
0 oy
tarafından
İllaki kolay bişey değil bi can geliyo dünyaya ama unutuyorsun yani öyle söyleyim unutulmıcak gibi olsa herkees tek çocukta kalırdı 
tarafından
Ya anlatmasalar daha iyi
tarafından
Anlatmasınlar tabi canım Ben hamileyken konusu acılınca hemen aman brn doğum yapcam susun derdim arkadaşlarrm soruyo daha bekarlar mesela anlatmam ben ne gerek var çekilmeyecek bi acı değil herkes doğuruyo
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Herkezin bunyesi bir degil canim onlara bakacak olursan dogurmazsin zaten olup bitiyor takma kafana  
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(17,637 puan) tarafından
Anam bunları diyen bir yıla kalmadan 2. Ye hamile kalıyor. Normal doğum bu kadar zor olsa kadınlar tek çocukla kalırdı 
tarafından
Dimi bence de
0 oy
tarafından
Vallahi öyle bir şey görmedim ben bacım bosver sen onları takma bee
tarafından
Ne bilim ya :(
0 oy
(2,633 puan) tarafından
Herkesinki aynı olmuyorki bacım.Benim doğumum çok zordu.Ablaminki çok kolaydı.Kardesten kardeşe bile değişen bisey.Kendini korkutmanin anlami yok.Elbet yolun sonunda hastaneye gidip bebeğini kucağına alacaksin öyle yada böyle.Inan ki 20 yasindayim doğum öncesi ne kimseye sordum ne bi video izledim.Sadece allaha güvendim ve dua etttim.Sende duayı dilinden eksik etme.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤
tarafından
Amiin Allah razı olsun ❤️
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Canım anne olmak zor dogurmasi ayrı bakması ayrı. Bunu bil ama o gün geldifi zaman korku olmuyo merak oluyo heyecan oluyo. Acı olunca sancı yani korkudan çok bir avazda bitsin istiyorsun korku olmuyo yani acı oluyo ahahah ama şuan düşünme bence zamanı gelince olup bitiyo günlerce surmuyo. Sana tavsiyem çok kötü doğum hikayesi olan biri olarak doktoruna cati muayenesi yaptır ve ısrarla vücudun elverisli mi sor
0 oy
(43 puan) tarafından
Valla canım açık konuşayım benim doğumum çok çok zor geçti 16 saat sürdü suni sancı yedim yaşayınca anlarsın ayrıca herkesin aynı sürmez arkadaşlarim felan kimi 20 dkkida kimi 1 saatte doğurdu ayrıca canım korkmamaya çalışmalısın kendin için rabbim yardımcın olsun umarım hemen kendi sancinla dogurursun
tarafından
Amiiin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Yok be unutuyorsun ne öldürüyor ne yaşatıyor orta o kadarda olsun
0 oy
tarafından
Hıc kmsenın dogum hıkayesını djnleme dogum vıdeosu izleme  Kesınlıkle . İğne vurunmakdan korkan ben normal dogum yaptıysam sende yaparsın allahın ıznıyle . Her dogum kendıne ozeldır. Herkesn hıkayesı farklı baslar farklı bıter. Rabbım hayırlı dogunlar nasıp etsın ınsallah
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Kemik ağrısı vs hicbise hissetmiyorsun ki uyuşuk zaten sadece kendi sancını çekiyorsun oda aralıksız değil doğum anında bile sancı bir tutup bir bırakıyor ben normal doğum yaptım şahsen şuan dogursam hiç korkulacak bi an yok aklımda 
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(139,141 puan) tarafından

cuus devveeeee yok laa o kadar korkcak bisi :woot: oyle olsa kimse 2. doguramazdi

tarafından
Bende öyle diyroum ama ne bilim gözümü korkuttular
0 oy
tarafından
Herkesin bir değil canım korkma okuma bende normal yaptım iki kere herşeyin zorluğu var ama o an çekiyorsun sonra rahatsın rabbime dua et kolaylığını veriyor
tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
tarafından
Çok takma canım çok zor olaydı suriyeliler yapmazdı ☺☺
0 oy
(93 puan) tarafından
4 dogum yaptım 3 normal 1 sezaryen keşke 10 normal yapsaydimda sezaryen olmasaydim bir ayda anca toplandim sütüm gelmedi bir sürü şey tabi her bünye farklidir sezaryen olup acı cekmeyende var kadin olmak ne kadar zor ya herseyi biz çekiyoruz bu adamlar neye yariyo acaba
tarafından
Bende biraz önce eşime hayiflandim sanki o erkek olmayi seçmiş gibi :)
0 oy
(29,573 puan) tarafından

Her doğum kendine özeldir.

Ve değişik zorluğu kolaylığı vardır.

Benim doğumum normal ve kolay geçti ilk doğumum olmasına rağmen Rabbim kolaylık veriyor emin ol güzel düşün ve bol bol Meryem süresi oku

tarafından
İnşallah benim de kolay olur :) ❤️
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Yok be ne kemik acısı Allah aşkına herkesin acı eşiği farklı ben suni sancı aldım kendi sancın olursa mis gibi doğum anı zaten sürekli bir büyük tuvalet ihtiyacı gibi bir hissiyattasın aralıklı sancın geliyor sonunda da büyük bir rahatlama hissi fevkalade bir şey doğum çok mucizevi gözünü korkutma ben okumamaya calıstım öyle yorumları sende okuma herkesin farklı olur
tarafından
Okunuyordum normla de ama denk geldi
(1,331 puan) tarafından
Korkutma kendini kafanı dağıt herkesin bir değil asla benim ilk doğumun çok kötüydü benim korkmam gerekirdi ama o bebeğinin sesi var ya dünyalara bedel o anı düşün
tarafından
Teşekkürler canım ❤️
(1,331 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤ sağlıkla doğsun miniğin her sey hayal ettiğin gibi olur umarım
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Ay daha neler kiz hic öyle değil valla aksine en guzel  duygu hele cikinca yeniden dogmussun gibi hic korkma hic akışına bırak aklına getirme milletin dogum hikayelerini hele hic dinleme herkesin aynı olamaz
tarafından
Dimi benimde inşallah güzel doğum hikayem olur .
(1,741 puan) tarafından
Inşallah cnm
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Tamam acı cekeceksin ama hiç dayanamaycagin kadar değil yasayinca daha iyi anliycan hayırlısıyla bı doguraydin aysuu:D

tarafından
Ah bir doguraydim sizi de rahat bırakacam da :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
20 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 377 göst.
14 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 377 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 328 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (479 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,498 soru

23,608,272 cevap

306,262 kullanıcı

...