0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar covid ciğerleri indiğini nasıl anlarım yani nefes alıp verirken hafif ağrı hissediyorum gece 2 gündür hiç öksürmuyorum gündüz ara ara Tek oluyor balgam var gibi hissediyorum  

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora giderek 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynanamın da ciğerine inmişti nefes alamiyodu atlattıktan sonrada
(6 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm yani ben iyiyim aslında ama hafif bir ağrı var ve arada öksürük gıcık filan oluyor Bi doktora gorunsemmi bilemedim
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Nefesin kesiliyorr öksürük boğuyor resmenn kendimden biliyorum 14 gün hastanede yattım 5 günu yoğun bakım da kaldım beter ediyor valla Rabbimmm dusmanima vermesin
(6 puan) tarafından
Amin cnm çok şükür atlatmışsın benim ateşim baya yüksekti ve öksürüyordum 1 hafta oldu şimdi daha iyiyim ama boğazımda hala ağrı  var
0 oy
(801 puan) tarafından
1 adim öteye gidemezsin nefes alamazsin sanildiği kadar kolay değil. Eşim yerinden kalkamadi ambulas la hastaneye kaldirdik 1 hafta yoğun bakimda yatti şükür geçti yani o derece kötü Allah kimseye yaşatmasin zor
(1,603 puan) tarafından
Amin çok zor ben ölümden döndüm resmen ya çocuklarım mahvoldular
(801 puan) tarafından
Öyle Oğlumun piskolojisi bozuldu:( zor günler yaşadik Rabbim kimseye yaşatmasin
(1,603 puan) tarafından
Sizde ilk kim oldu
(1,603 puan) tarafından
Ben oldum eşime geçmedi ayrı da yatmiyordu mesela korona halimle gelip yanımda yatıyordu çok şükür ki olmadı
(801 puan) tarafından
Ilk kimin olduğunu anlayamadik önce eşimin 5 6 saat sonra benim sikayetlerim basladi 1 hafta sonra hastaneden çiktimiz gün 5 yasinda ki oglum da pozitif oldu özlemiş bizi yanimizdan ayrilmadi şükür hiç birşeyi yoktu onun eşim yoğum bakimda ben oksijen tüpüne bağli ayakta durduk. Belki eşinede geçti belirtisiz  atlatti. Oğlum kreşe gidiyor diye test yaptirdik yoksa corona olduğunu anlamadik belirti yoktu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 184 göst.
15 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hugo (1,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 98 göst.
15 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde heygirls (691 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51.. (99 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 102 göst.
11 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bernakati (50 puan) tarafından soruldu

404,097 soru

12,105,635 cevap

36,425 kullanıcı

...