0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (4,845 puan) tarafından
Yumurta alerjisi belirtileriniz nelerdi? Oglum 1 yasında doktorumuz yumurta beyazı verebilirsın dedı. Bende bu sabah vermek istedim dogal köy yumurtası. Bebegım yemek istemeyince birazcık yogurtla karıstırdm safısıyla birlikte, daha oncede sarısıyla yogurt karıstırıp vermıstım bısey olmamıstı. Yedırdıkten sonra 15 dk ıcersınde boyunda kulak arkasında yuzunde kızarıklar olusmaya basladı. Farklı olarak yumurta beyazı vermıstım bu gun ondan anladım. Daha once boyle bısey olmamıstı cok korktum. Gecer diye dusunduk vucudunda bısey yoktu. Suan karnında ve sırtında var sadece bacak ve kollarında yok. Sanırım protein fazla almıs oldu yogurt ve yumurta beyazı agır geldı. Yarın Dr goturecegm test mi yapılıyor bu gıbı durumlarda? Yasayan varmı bu durumu? 

3 Cevaplar

0 oy
(4,092 puan) tarafından
Test yapılır canım protein fazla gelmesiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal alerjisi var
(4,845 puan) tarafından
Daha oncede tattırmıstım bısey olmamıs tı protein yukseklıgınden oldugundan belirti vermıs cnm. Cocuk Dr dinledim İntten arastrdm. Kardesım diyetisyen o da oyle soyledı. Bıde bende yemıstım emzırdım üstune boyle oldu sutten de gecmıstır. Off ınsaallah cabuk gecer basında beklıyrm:((
(4,092 puan) tarafından
Eşimin süt yumurta çikolata alerjisi var bende kızmda hep dikkat ettim tek tek verdim bişey olmadı şimdi 11 aylık bende kahvaltıda sarısı beyazı yoğurt peynir hepsini veriyorum ama şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık
(4,845 puan) tarafından
Sarısını verirdim yogurtla cevızse kayardm cok severdi baya yerdi beyazı mahvetti ya.. Cok dikkat ederdim herseyı tattırarak az az verdm alerji olmsn dıye ıste nerden bilebilirdim :/cok zormus insan ne yedırecegını bılemz
-Reklam-
0 oy
(801 puan) tarafından
Alerji testi yapilir kuzen yumurta alerjisi boynu ve elleri kaşinir. Yoğurt ve yumurtayi 2 saat arayla ver dediğin gibi protein de fazla gelmiştir bir de peynir verdiysen
(4,845 puan) tarafından
Peynir vermedm cnm ben yedm, ceviz de yedi bebegım ama veriyordum oncelerı
0 oy
tarafından
Egzama gibi olduğunu duymuştum
(4,845 puan) tarafından
Resimde atabilirim kırmızı noktalar olustu malesef ıns cabuk gecer
tarafından
Alerji testi yaptir cnm
(4,845 puan) tarafından
Yarın goturcem cnm doktora, cok sagol

İlgili sorular