0 oy
374 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (123 puan) tarafından
Bundan 15 gün önce bigaz agrisi grip e benzer birsey atlattım yinede 10 gün evden çıkmadım ne olur ne olmaz diye antibiyotik kullandım grip ilacı falan farenjit var zaten kronik bir şekilde neyse öyle geçirdim 2 gündür de derin nefes alırken gogusumde agri oluyor hafif bir şekilde öksürük ateş falan olmamıştı acaba diyorum covitmiydi sizde ağır grip yaşayıp bunla karsilastiniz mi 

4 Cevaplar

0 oy
(1,106 puan) tarafından
Bende de olur bazen canım derin nefes alırken batma şeklinde göğsüme sancı girer hatta nefesim yarı da kesilir canım anam yel almış ceyranda kalmışsın der ve teşhisi hemen koyar ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nane limon iç faydası olur soğuk almissin
0 oy
(481 puan) tarafından
Eşim ağır covit geçirdi geçen sene ondan sonra aynı senin dediğin gibi dein nefes alırken göğsüm sıkışıyor derdi. Sende geçirmiş olabilirsin 
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Büyük ihtimalle geçirmiştim canım. Dediğin gibi bende vücut kırgınlığım vardı başka hiç bişey yoktu 3 gün. Hastalıktan 10 gün sonra koku yad kayboldu birden bire o zaman şüphelendim. Meğerse gecirmisim. Çok şükür ki kimseye bulasmadi evde cevrrmde

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
3 cevap 231 göst.
27 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde CanOglum (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (428 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,735 cevap

36,223 kullanıcı

...