0 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde (6,135 puan) tarafından

Ya oğlan durmuyor dursa ev toplicam yarın ev tasicam bi tutturmusunuz 40 50 gözünüzü seveyim hamileyken ağrıdan yatamazdım uyuyayim diye uğraşıyorum doğurdum çocuk sussa da uyusam yada is yapsam diye uğraşıyorum. Bide başıma ev taşıma cıktı ev sahibi fuzuli evini yerleştirip köyüne gidecek yolda tekeri patlayasica siz hangi ara o basar bu basar diye düşünüyorsunuz nerenize ne basacak kim basacak nasıl basacak yatın uyuyun ya...

Sözün özü çağırın su 40 50lileri de cocuga mi bakarlar evimi mi toplarlar bana bi yardım etsinler ya:ermm:

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk yorum ☺️☺️
(6,135 puan) tarafından
:))))))  'la havleeeee
-Reklam-
0 oy
tarafından
40 50 ne ne kaçırdım ben
(6,135 puan) tarafından
40 basması canım ya  postlara bak
tarafından
him yeni girdim canim bakayim ismi ne postun
0 oy
(18 puan) tarafından
40 basması dediginiz şey lohusa bunalımı  eskiler psikolojik bunalım dememisler 40 basması demişler lohusa kadın yalnız bırakılmaz dikkat edilir olayı bu nedenle 
(6,135 puan) tarafından
Ben çıkamadım o bunalımdan çocuk hiç susmuyor uyutucu olsa uyutup ben kafamı toplicam
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Yakını da olsa koşa koşa gelirdim :(
(6,135 puan) tarafından
Biliyorum yaradanima kurban olduğum ❤
(2,635 puan) tarafından
Allahım iyi ki bulmuşum seni ❤
tarafından
Yaa banada iltifat edin biraz :((
(2,635 puan) tarafından
Kız asıl adın ne seni sürekli görüyorum ama tanımıyorum ya da tanışıyoruz ben unutuyorum
tarafından
Evet çok karşılaşıyoruz :)) asıl adım Dünya canım  bundan sonra unutmazsam sevinirim hehehe :)))
(2,635 puan) tarafından
Aaa Dünya hatırladım seni :) Ama tam olarak bilmiyorum gene seni :D Neyse iltifat edeyim; Ne güzel avratsın ♡ Hahaha çok kaba ve seksi oldu hahahaha :D
tarafından
Hadi oradan tanımadıda tanıyormuş gibi yaptı :Dyemezler :)) sağol bacım Allah razı olsun buna bile kabulu hahah :))
(2,635 puan) tarafından
Ya ismin nickin Dünyayken de karşılaşıyorduk hep lütfen aaaa :D Mina olunca da bak  karşılaşıyoruz gene ♡
Hahahahaha :D
tarafından
Bak seni çok fena bozarım ama şuan bozmicam çünkü çok sempatik geldin bana :))
(2,635 puan) tarafından
Aha :( Neden ama neden :(
(14,487 puan) tarafından
Ay ay ay ne iltifatlar neler neler :D
(6,135 puan) tarafından
Muhabbetiniz ne kadann cana yakın ne kadann içten öyle:D
En sevdiğim 4 lü ❤❤❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Ya bi post açtım olay oldu :) 

Niye tasiniyon ev sahibine nolmus onları anlamadim
(6,135 puan) tarafından
Boşver matrax oldu  :) teyzemiz esimin teyzesi nerde evi varsa dayar döşer sonra gider köyde ahir da yaşar. 3 tane evi var hiç birinde yaşamaz anca kapı kilitli durur
0 oy
tarafından
Elerine koli ver eşyalarını toplasınlar hahahahaahahah
(6,135 puan) tarafından
Vermem hepsi var onunla bununla uğraşacağına taşısınlar yorulmazlar herhalde
0 oy
(4,760 puan) tarafından
Kıyamam kuzum ya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah yardım edecek kimse yok mu yakınında tatlım ben geleyim yardıma arkadaşıma 
(6,135 puan) tarafından
Canım benim Allh razı olsun bitanemsin
(4,760 puan) tarafından
Allah cümlemizden razı olsun tatlım sen de bitanesin güzel arkadaşım ❣️❣️❣️❤️❤️❤️
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Bn uyudum da dışarı da çıktım oğluma da 3.günden sonra tek baktım..
(6,135 puan) tarafından
Benim hiç öyle şansım olmadi 40 çıkıncaya kadar misafir geldi herkes süt getirdi evim mandıraya dönmüştü uykusuz yorgun yalnız bide misafirler
0 oy
(3,150 puan) tarafından
Sende darlanmissin kuzum 
(6,135 puan) tarafından
Öldüm de gomenim yok
(3,150 puan) tarafından
Kız allah korusun
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Valla ne 40 ne 50 bilirim.

Yeni minigim doğduğunda 15 gün kaynanam kaldı gityi annem de dogumumdan  2 hafta sonra ameliyat oldu 2 hafta gelemedi tek baktım eşim işteydi hiçte birşey olmadi 

İlgili bir soru bulunamadı

404,317 soru

12,112,411 cevap

36,446 kullanıcı

...