0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (693 puan) tarafından
Ağdaya gitmem lazım özel bölge için normalden çok casaretliyim de bu sefer aşırı korkuyorum bugün 30 günlük olduk gitsem sıkıntı olurmu acaba 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bacak kol altını kendjm yapıyorum evde kaş bıyığı da sende öyle yap kız daha kolay 
(693 puan) tarafından
Bikini için demiştim :)) bacak kol jiletle hal ederim de bikini kötü oluyor
tarafından
Kız asil oraya jilet iydir kol bacak bıçak gibi kalın sert olur ya
(693 puan) tarafından
Ha yok bende bacak kolda jilet etkilemiyor ama bikini olmuyo yıllardır da alıştı ağdaya bı doğum olduğu gün jilet yaptım kötü oldu
tarafından
Kız ağrı oluyormu bu bikinide bende bi denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum
(693 puan) tarafından
Onun taktigini bı Suriyeli kadın vermişti agdayi çektiği an nefes alınca asla acı his etmiyorsun zaten ilk çekince uyuşuyor Allah'ım bir ay avuç içi gibi geziyorsun o rahatlığı o kadar özeldim ki kardeşim çok korkti kılları da aşırı kalınlaştıgini söylüyordu ağda diyince asla kabul etmezdi kendime diye kuaföre götürüp zorla ağdaya sokturdum bunca yıl jiletle kendime sadece eziyet etmişim der sonra lazere başladı zaten asla korkucak bişey yok ilk çekince hemen nefes al sonrasını uyuşuk olunca his etmiyorsun zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından

7 ay sonra  korktum jiletle aldim 7 aya kadar:D

(693 puan) tarafından
:)) bende çok korkuyorum
0 oy
tarafından
Normal doğum yaptim2. Ayda gittim sen sezeryanlisin 40 çıkınca git cnm valla sif su ağda yüzünden lazere başladım ugrasilicak gibi degil
(693 puan) tarafından
Bende basliycam artık hem ileriki zamanlarda sarkıyormus
tarafından
Aynen cnm hemde kim ugrasican kuaforle ya bebekli halimizle en kolayı vallaileri icin
(1,250 puan) tarafından
Lazere nerde gidiyom bide kaç TL ye anlaştım bende düşünüyorum da
tarafından
İstanbul'da yaşıyorum canısı komple bacak genital kol sırt göbek koltukaltı göğüse kadar her yeri anlicagin 1200 cnmm he bide biyik ve popo
(1,250 puan) tarafından
Bende İstanbul dayım gittiğin yerin adı ne  sırt gögüs filan yoktu bende 1200 dedi senin yakınsa ora gidem
tarafından
Bahçelievler Şirinevler cnm yakınsa git sende
(1,250 puan) tarafından
Ya ben pendikte yim Malisef ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
0 oy
(3,550 puan) tarafından
40 ım çıkınca gittim. Dikişin üstünü bile aldı bişi olmadı canım. 
0 oy
(2,567 puan) tarafından
40 çıkar çıkmaz gittim
0 oy
tarafından
Hiçbirsey olmaz benim kanamam vardı ondan 40'ımı beklemiştim, 41. Günde kuaföre gittim ağda yaptırdım
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Doktora sorduğumda 40tan sonra gidebilirsin dedi ben 60 g0n sonra falan gittim hiç sorun yaşamadım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 171 göst.
22 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 621 göst.
9 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 83 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 764 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (286 puan) tarafından soruldu

406,232 soru

12,179,961 cevap

36,675 kullanıcı

...