0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi arkadaşlar fikrimi belirtmek istiyorum çocuğumun bir rahatsızlığı olsa bile aldırmazdim. Benim hikayeme gelecek olursak oğlumda her şey normaldi 32. Haftada kilo alımı normaldi 34. Haftada kilosu 32. İle uyumlu çıktı gelişim geriliği dedi doktorumuz. 36. Haftada bebeğin kilosunun 1.800 olduğu doğarsa büyük bir ihtimalle bir şeyler olabileceği ve detaylı ultrosuna girdin mi dedi. Hayır dedim çocuk kalp hastası olabilir dedi. Size yemin ederim 36. Haftanın sonunda doğum ettim 1 hafta uykum gelmiyordu üzüntüden. Ve aynı gün başka doktora gittiğimde oda daha kaba şekilde çocuğun sıçan yavrusu gibi doğacak her şeye hazırlıklı ol böyle bir doğumu ben yapamam dedi. Demesi ise riskli olduğu ve hastanede küvez olmadığı içindi. Doğdu oğlum 36 hafta 6 günlük 3 kilo 52 cm bebek kardiyoloji doktoru baktı bebeklerde normalde kalbi delik olabilir ama bebeğiniz de o bile yok dedi. Tosun gibi dedi. Kısacası hamileliğinizi kendinize zehir etmek istemiyorsanız bana 1 hafta zehir oldu çünkü. 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hadi birde benden dinle. 22 haftada ayrıntılı ultrasona girdim bebekte tümör olabileceğini söylediler apar topar bulunduğum şehirden 3 saatlik mesafede Ankara'ya gittim türlü türlü makinelere girdim kesin teşhis konuldu aldır denildi Ben de tabii ki de Allah'tan gelene razıyım O günden sonra ne yapılabileceği ne olabileceği her şey planlandı konuşuldu bebeğim 33 haftada gelmek istedi Tabii 33 haftaya kadar her hafta kontrole gittim tümör büyüyor mu Nasıl ilerliyor diye bebeğim sakat da olabilir dediler ama her şeye razıyım 33. Haftada doğdu 1 gün sonra ameliyat oldu bir ay küvezde kaldı Allah'a şükür Ne sakatlık var ne başka bir rahatsızlık Ayrıntılı ultrason bence hiç gereksiz değil farz edin ki çocuk doğdu bir bakıyorsun poposunda kocaman bir şey ya da kafasında herhangi bir yerinde o an nasıl müdahale edecekler Senin de hiçbir Bilgin yok Bir de bu bakımdan bak
-Reklam-
0 oy
tarafından
MaşAllah ben 2li temiz cıktı doktorum diyerlerine gerek yok ayrıntılıyı herkeze öneriyorum dedi yaptırmadım bnimkidectosun gibi tam 4 ay 5 günlük 8 kilo :)

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 313 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ahsenli hayat (581 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.
27 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde kuzeygizem (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 893 göst.
31 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu

406,591 soru

12,196,231 cevap

36,737 kullanıcı

...