0 oy
282 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,685 puan) tarafından

Kızlar bu robot süpürgeyi kullanan var mı memnun musunuz almayı düşünüyorum ama gırgır görevi görsün de istemiyorum güzel çekiyor mu ?

image

5 Cevaplar

0 oy
(344 puan) tarafından
Zishubu var Instagramin varsa bak o kullanio diye biliyorum seviyordu
(1,685 puan) tarafından
Tmm cnm sağ ol :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bizim evde ropot süpürge olarak ben varım bacım bunları bilmiyorum :P

(1,685 puan) tarafından
Bizim evdeki robot süpürge de bozuldu (ben) . Yenisini almaya karar verdik :)
tarafından
Keşke bizde karar versek :D
Güle güle kullan canım
0 oy
tarafından
Roborock S max 5 alıcam bende araştırdım en iyisi o 6 olanı da var ama biraz pahalı 
tarafından
Canim bu robotlarda cok önemli olan sey haritalamasini dogru yapmasi ve uymasi esimden 2 yil önce istedgmde gidip en son cikani al dememistim. Ama o cok arastirmis ve dusyk modellerin by sorunu oldugunu ögrenmis. Bu s6 hic sasmiyor. Nereye gondersem oraya gider vitirir yerine doner. Ayrica nerak etme tak cikar kiralac bir sekilde dgl. O sorun olmaz:) 7 nin de kötu swyi cop haznesi doluyor ve onuda yine swn bosaltican o yuzden o suan gereksiz. Ben kendimkini uyari verdikce bosalt dedikce bosaltiyorum. Obun disinda bayya supuruyor. Hemen o anda bosaltma ihtiyaci hissetmiyorum. Ha bu arada siliyorda moobu var su doldurup takiyorsun.
tarafından
Ya çok teşekkür ederim bi daha bu süpürgeden emin oldum önümüzdeki aya İnşAllah alıcam 6 alayım o zmn evet dediğin çok doğru en doğru haritalama roborock yapıyor ve Türkçe diğerleri sanırım yabancı dil bende o yüzden çok istiyorum harita ikide bir şaşırcaksa ne anlamı kalıyor
tarafından
Yani lazer olayi cok iyi. Evin birebir haritasini cikariyor. Ortada terliginiz varsa onu bile cizip gosteriyor haritada : D bilmiyorum diger modellerinde bu var mi yok mu . Kirmiziyla bellirtiginiz yerlere gitmiyor supurmuyor. Mesela merdivenlerden asagi yada kapinin onunu isaretledim oralara gitmesi yasak :)
tarafından
Ya harika bir şey kız bu:D boşuna tercih etmemişim bak :D arkadaşlarımda ikiside var aynı diyolar ama bilmiyorum
tarafından
Esime sorarim farki neydi nie onu dglde bunu aldi diye. Dedim ya o cok arastrmisti . Birsey aldiginda cok inceler. Diger modellerle farklarina bakar iyi olani secer. Suanda da sarjli dik supurge alicak onu arastrio :D ben dyson iyi dedim ama yok ondan iyileri var diyo. Merak etme en iyisini secicem guven bana diyo : )
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Pro sunu kullanıyorum çok güzel 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
0 oy
0 cevap 27 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
25 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde B. Sema (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,439,831 soru

23,671,032 cevap

309,570 kullanıcı

...