Dağlara taşlara bağırasım geliyo kendimi tutamıyorum çok mutluyum :)) dün öğrendim kızımız olcakmış. Bi kücük melek avcuma koncak. Güzelliğini anasından huylarını babasından alır inşallah :) ne olursa olsun çok şanslı :) babasının nasıl sevindigini bi görseydii. Umarım oda babasını doya doya çok sever. Hayırlı bi evladımız olsun ne zaman gitsek kapımızı açan. Dedesinin heycanı mutluluguda bi başkaydı benim kızım olmadı bacım yoktu baldızım yoktu bana kız lazımdı bi kızım daha olcak cok mutluyum dedi onu öyle gördükce ben agladım. Babam yaşasaydıda oda böyle mutlu olsaydı görseydi dedim hem üzüldüm hem mutlu oldum. Çok sükür rabbime bana kız evladı nasip ettiği icin böyle eşim ve kayınbabam olduğu için çok şükür. Kızımıza babamız erva olsun dedi yanına bi ek isim daha düsünüyoruz bakalım ne olursa :))
Kız evlat bi baska ya bende ikinci kiz bekliyorum :)
Ayy ben hissettim sevincini kız :)) Allah sağlık versin. Olmayan hekrese de nasip etsin rabbim❤️
Allah hayirli saglikli eylesin canim :)
Ah evlat sevgisi baldan tatlı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Kiz resmen duygulandm aglaycktm. Bizimde babamz kizimz olcagini duyunca nasl sarilmsti boynuma kizim olack kizm diye. Onlarda da hic kiz yoktur bacisi kuzeni yegeni bsy yok. O geldi aklima. Smdi baba kiz birbirine asiklar:) rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsn:)
Hayirli olsun canim
Hayırlı olsun canım çok sevindim :)
Her ne kadar oğlum olcak olsada tam bir kız hastasıyım annesine babasına vatanına milletine hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıkla gelsin :) gözünüz aydınnn okurken sevincinizi yaşadım resmen
1,443,722 soru
23,723,271 cevap
313,052 kullanıcı