0 oy
186 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (42 puan) tarafından
Kizlar gradrop hesabım var cuzdanimdada para birimti dün talimat verdim Ibanima para gelsin diye bugün iptal etmisler hasabima gelmedi..yazdım ama 3 gün içinde demişler ama istediğimizde iptal etmisler..sorun yaşayan oldumu..telefon numaralarına yok .hep msjla hallediliyo sanırım..

5 Cevaplar

0 oy
(122,627 puan) tarafından
burda kullanan cok var yardimci olirlar sana
-Reklam-
0 oy
(590 puan) tarafından
Evet güvenli canm satıyorum ürün karşı tarafa geçip onaylyinca cüzdana geciyo para bnde o para ibanima atiyorm çok âlim satm yaptm
(42 puan) tarafından
Allah Allah bende dün yaptım ama bugün gelmedi para iptal edildi yazıyo bugünde tekrar bir para çekme talimatı vermiştim..oda inceleniyor diyor inşallah sıkıntı yaşamam sizinki kaç günde geçiyor hesabınıza benimki yapikredi
(590 puan) tarafından
Bnmki garanti şimdi tlaimat versem sabah 10 gibi hesabmda oluyor . Bankayı ara istersen canm
(42 puan) tarafından
Anladım canim bugün yeni talimat verdim..sanırım pazartesi düşer heralde haftasonu sayilmiyor
0 oy
(3,102 puan) tarafından
1000 tlye yakin para kzandm ordan hic param kalmadi canm
(42 puan) tarafından
Benimde 300 liram var almaya calisicam tekrar sanırım günde bir kez para çekme talimatı veriliyor
(3,102 puan) tarafından
Yani bn 1 kere verip almistim hic iptal olmadi.tavsyem briktirme orda yattgi an cek
(42 puan) tarafından
Aynen ben biriktirmiştim.bole yapmam bidaha
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Evet guvenli 800tl para aldım toplam kartın senin adına olması gerekiyo canım
(42 puan) tarafından
Kart benim adıma ama mesela eşimin hesabına almak istesem de olur mu..
(2,128 puan) tarafından
Olmuyo canım
0 oy
(8,274 puan) tarafından
Canım ben 5 milyara kadar para kazandım orda hiç param kalmadı yani canlı desteğe yaz yardımcı olurlar
(42 puan) tarafından
Canlı degilki kız destek bikac saat sonra cvp veriyorlar..bilmiyorum belki de ben yanlış yaptım bugün tekrar 55 liralık istekte bulundum bu sefer bakalım ne zaman gelir..kartimizin illaki siteye üye olduğunuz isim ve soyisimle olması gerekmez heralde dimi..
(8,274 puan) tarafından
Yok cnm gerekme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 53 göst.
12 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Masallinam38 (744 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Dertli ana (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 334 göst.
16 Mart 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
15 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Lalee (162 puan) tarafından soruldu

404,843 soru

12,127,679 cevap

36,490 kullanıcı

...