0 oy
1,198 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya 2. Çocuk olucak ilk çocukta giysi kıyafet yerini çok sıkıntı çekerek idare ettik oraya buraya düzen oturmadan yerleştirdim şimdi 2. Çocuk gelecek dolap almamız sart oldu, vay efendim dolaba gerek var mı onuda sığdıralım bi sekilde .. sinirlenip bağırıp çağırdım bu kadar da olmaz cocuk diye başımın etini yedi beyefendi alışmış tabi rahata şimdi harcamak zor geliyor.... 

14 Cevaplar

+1 oy
(273 puan) tarafından

Yani ihtiyac sonucta bu luzumsuz birsey degilki :angel: Allahim şu babalara annelerin inceliginin %10 nu versen yeter amin 

tarafından
Gelde anlat...
(2,348 puan) tarafından
Cook     b  amin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşine söyle illa pahalı bilete gerek yokki dolapsa kocaman bizim dolaplar gbi almıcksın sonuçta. Aalıversin tek coxuğun bile ne kadar esyası oluyo
tarafından
Evet onu zar zor sığdırdım bi şekilde ama 2 çocuğun kıyafetini eşyasını nasıl yerlestireyim ne düzen kalır ne bisey
tarafından
Ya yanlış anlamasan letgoda da  var hem temiz uygun fiyatlı öyle teklif etsen
tarafından
Gerek duymadım çünkü bizi zorlamaz o yüzden ısrar ediyorum . Beni sıkıntıya sokacak bişeyi zaten kendim istemem oda çok iyi biliyor yoksa alacak durumdayız çok şükür.
tarafından
İnşallah ikna edersin o zaman
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Dolap şart canım doğum parası aldinmi onla al canım 
tarafından
Niye canım mecbur alacak ben her seyimi feda ediyorum beyefendi 2 kuruş vermeye aciz sonuçta bunlar temel ihtiyaç lükse girmeyen şeyler olmasa anlarım ama zora gelmek istemiyor eşim
(1,932 puan) tarafından
Sen daha iyi tanırsin tabi eşini ikna edebilirsen aldir canim
0 oy
(2,348 puan) tarafından

Dolap gerckten sart yani bnm tek cocugum onun kiyafetlerini koymaya yer yoktu bizm dolaplrda yer yok cnku 5 li cekmecem feln var haricen ama onlara carsflarimi feln koyuorum . Benm annemde genc oda takimim duruyordu onu getirdim durmuo olsa mecbur dolap alicaktik.

Maddi yönden rhat degil iseniz 2 inci el bile bakabilrsin ne olucak yeterki olsun dolabi sana zor her kiyafet giydirmede 2 saat kiyafet arican.oraya buraya tepince
(2,348 puan) tarafından
Birikimyapican ama ihtiyaclardan kisarak degil lükslerinden kisarak yapican esin birikim yapma olayini yalns anlamis..
tarafından
Aynen kaptırmış gidiyo
(2,348 puan) tarafından
Dogrusunu anlat bi kulagini mi cekersn meyve cerez tabagi yaparak gulerk mi anlatrsn yonteminiz her neyse artk bi sarsilip kendine gelsn :)
tarafından
Her halükarda alacağını bildiğim için hiç zahmete giremicem cilve falan ugrasamam :))
(2,348 puan) tarafından
Cilve degl canm normal konus yani ihtiyaclarimzdan degil luxlerimzden kis kisitla die
0 oy
(546 puan) tarafından
Allah'ım bu adamlar nie böyle rahat ya.benim gömme dolabim var bı tarafi boş oraya üç tane raf yapalim diyorum bebegin olsun bos duracagjna ustada arkadaşı onu alip gelmiyor ki yapsın kendim diyorum kendim duyuyorum
tarafından
Sanki tek bizim çocuğumuz da herşeyini biz düşünüp kafa yoruyoruz
(546 puan) tarafından
Aynen tek başımıza yapmisiz her şeyi ben düşünürüm nasıl olcak etcek adam oh rahat.uykularim kaçtı resmen birde diyo boş ver nie kafana takıyorsun
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Iki cocugun kiyafetide nereye sıgdırılir yani tek cocugun bile birsuru esyasi oluyo dusunmesi lazim kendisi kullanmadigi icin ona kolay geliyodur 
tarafından
Evet aynen . Kendi dolabimizda bize fazla gelen yerler vardı oraları kullandık ama 2.ye yetmez asla
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Sen hamile misin eylem?
tarafından
Ben başka eylem canmmm ;)
(1,947 puan) tarafından
Ha anladım peki
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Valla istiyosa o el o cebe girecek yapacsk bisi yook
tarafından
Tabikidee hemde öyle bir girecek ki alacağımın iki katını alicam az pişman olsun :))
0 oy
tarafından
Benim de iki kızım var büyük kızımın genç odası takimi var benim şifonyer giyinme odasının yarısı çocuk kıyafeti sığmıyor sığmıyor sığmıyor ")) gerçektende dolap şart yani onların gözü görmüyor biz bir şekilde idare ediyoruz duyuruyoruz diye gerek yok zannediyorlar ama enişte bey kusura bakmasın pamuk eller cebe 
tarafından
Aynen öyle :))
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Valla rahatmis ben ilk cocukta o sekilde baya idare ettim kendi dolabima filan sigdirdim. Ama olmuyordu tabi en son 1 yasina gelince oda aldirdim artik yeter diye genc karyolasi, aynali cekmecesi, 3 kapakli dolabi 2500 tl tuttu cilek mobilyadan. Cokta ucuk degil bence fiyati. Simdi 2.bebek oldu ikisinin eşyalarında ayni dolaba yerlestiriyorum yine bile sigmiyor dusun yazin kisliklari kaldiriyom kisin yazliklari. Tek cocukta hepsi meydanda duruyordu simdi tabi yetmiyo kardes olunca. Bence ne yap ettir al. Hicbisey almiyosa a101 e geliyo dolaplar 150 200 tl ye ordan alsin.
tarafından
Yok canım onlar sunta oluyo kullanamam mdf istiyoruz onlar da öyle pahalı değil zaten 750 lira . Bence o ağzımı aramak için dedi almasak olmaz mi diye ama benden kacmazzz
(3,148 puan) tarafından
Ha onu bilemiycem oyle yap o zaman israr et anlat lazim tabi ya olurmu oyle.
0 oy
(774 puan) tarafından
Bacım sen yeni doğum yapmadın mı:) ben anlayamadım 2. Cocuk deyince
(10,258 puan) tarafından
O Eyloş bu Eyloş deil :)))
tarafından
Bende eylem canm ama o eylos1 ben eylos2 karistirmayalim :))
(774 puan) tarafından
Aayy tamam pardon kızlar :)))
(10,258 puan) tarafından
☺☺☺☺          ☺
0 oy
tarafından
Dolap şart ya bnm tek çocuğum var aman bir dolap daha olsa daha rahat ederdim ikinci olsa yine aldirirdm veya doğum paranla al canjm 600 TL almış olcksn
(1,947 puan) tarafından
600 3.çocuga
tarafından
Heee :))) kaç peki 2.cocuga
tarafından
Onunla künye alicam kendime :D adı üstünde doğum parası onca sancı çekiyorum kendime hediye alimiyim miki :psddf
0 oy
(10,258 puan) tarafından

https://www.hepsiburada.com/ara?q=Gardolap

Burdan dolaplara bakabilrsnz, çok uygun fiyatları. Bnde burdan aldm kzıma 300tlye. Belki uygn fiyatlı gorunce almak ister.

tarafından
Ama suntalama mı yoksa mdf mi canım bunlar biz mdf istiyoruz
(10,258 puan) tarafından
Sunta. Ama baya sağlam :) mdf olanlarda vardr belki bi bakın bakalm
tarafından
Tamam canım sağol :)
0 oy
tarafından
Pahalı birşey almaya gerek yokki şimdilik alabileceğiniz çok güzel dolablar var 
tarafından
Istedigm dolapta çok pahalı değil zaten fiyatı için demedi yer sıkıntısı olur diye almayalım dedi eve sığdırabilir miyiz diyo
tarafından
Ebatı ne kadar büyük mu
tarafından
Yoo eni 105 cm genislik 40 cm yaziyo ama sığar biliyorum cnm
tarafından
Fazla büyük değilmiş ya heryere koyarsın iyice anlat 1 metrelk birşey de bazen benimki de bana öyle yapıyor
tarafından
Ben alınacak dedim daha ses etmedi biliyo çünkü inadımı o yüzden ikna çabalarına girmedim

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 726 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 47 göst.
0 oy
18 cevap 563 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevdakaya85 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 407 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu