Kızım bu salı 2 yaş doğum günü tam kayinvalidem tablet almış doğum günü hediyesi olarak erken verdi hediyesini yemek yedirirken izletiyodum iyi oldu şimdi yemek yerken veriyorum tableti yemekten sorna kandırıp alıyorum bi şekilde gece uyuturken de tabletten ninni acıyorum şarjım bitmiyor en azından veya oglenleri süt içer süt içerken de çizgi film açarız şimdi tabletten acıyorum kendisi süt iciyo biberondan veya bardaktan bende o esna da kendi telefonumdan şarkı açıyorum ya temizlik yapıyorum ya yemek çok iyi oldu
Tablet verenler genellikle hep pişman konuşmasını engellediği için konuşmaya başladığında belirli süre içinde veririm öğretici yanlarında var
Birde bazı anneler var çocukları yemek yerken tv telefon tablet açıp veriyorlar yemek yesin diye ya yazık degilmi onları kapatın kendisi yemek yesin öğrensin döksün kaldırsın kendi eli ile şu içsin sizin verişinizle degil kendoso ogrensin baldizimda ogle yapti kucukken telefonla falan yemek yedirdi cocuk anaokul seviyesine geldi ac kaldı diye okula göndermedi annesi telefon tablet olmadan yemek yemeğe alistirdigi için gündüz izlesin ama yemek yerken tel televizyon ve tablet çok zararlı cocuk taş yese görmez ne yedigini
1,508,148 soru
24,615,165 cevap
364,298 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın