0 oy
878 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,593 puan) tarafından
wlla buara cok streslym işe baslıcam 2kızım var daha kucuk duzen oluşturamadm surda 15gunum kaldı baslamama duygularım karısık bide kucuk kızıma yemek yedirrken dizmin üstünden ileriye dogru uzandım bayador agrıyor ogunden snra sıvı kaybı mı var diye dusundum sizce olabilrmi bide emziren annelerde olurmuş ben suyu azalttm kahvaltı azalttm kalsiyum pek almıyorum buyuzden mi acaba dedm ya ,cok üzğdlüm daha 31yasındaym annemlerin bacaklar gibi oldu agrıyor katlayınca bacagımı kırt kırt ediyor zayıfladım yorgunum dınelneemyrm hiç 

16 Cevaplar

+4 oy
(2,529 puan) tarafından
Kız bacağın koptu falan sandım inan ki. O sıvı eksiği herkeste olabiliyor. Bir doktora görün derim
(2,593 puan) tarafından
hahaha kmse bakmaz bide ne yazacagımı bilemedim ya herkeste olur mu cok üzğldüm ya bacak bana lazım yarn birgun işe baslcm napcm ben sinrlennce annemlere kzıoyprum dibimde hanfendi gelmyr cebellesip duruyprum tek
(2,321 puan) tarafından
Kız bende Allah korusun biri kaza fln mı yaptı dedim Allah canını almasın
(2,593 puan) tarafından
:) aman Allh korusun
-Reklam-
+2 oy
(868 puan) tarafından
Allah için bu nasıl başlık
(2,593 puan) tarafından
:( aman ne blym drumumu özetleyen bu bacak lazm bana daha calıscm bebelerim kucuk napcm ben
(868 puan) tarafından
kız kangren oldun sandım
(2,593 puan) tarafından
kız tövbe de kızzz aaa
+1 oy
(6,049 puan) tarafından
Başlığa bakınca tövbe tövbe bacağını kestiler sandım 
(2,593 puan) tarafından
yaaa ne yazacagmı bilemedm Allh korusun
(6,049 puan) tarafından
Allah korusun canım valla hopladi yürekler
(2,593 puan) tarafından
ay cnm benm :) işte bu ara streslym ya direk daldım baslıga:))
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Ara sıra banada olur ya dizimi kıvıramam dr git bi film cektir

Geçmiş olsun
(2,593 puan) tarafından
Saol cnm benm o gun den snra nolduysa oldu esim sabaha döndı anneme bırakıp gideblrm gelrise tabi agrıyor gecer dmi :(
(14,424 puan) tarafından
Valla dr ilaç falan veriyo 1 haftada geçmişti benimki
Sonra bi kaç defa daha oldu dr gitmedim kendiliğinden geçti
(2,593 puan) tarafından
ya inş gecer daha işe baslıcm cok korktum ihmal edip gitmedi m emziriyorum bide inş ilac alabilir m
0 oy
tarafından
Emzirme döneminde bol su içmen lazım canım 
(2,593 puan) tarafından
bu ara cok saldım su içmzsen dizdeki sıvı bitermiş
0 oy
(14,960 puan) tarafından
Kız bacağın koptu ameliyatla aldılar felan sandım gece gece kahrolup yatayım bak görüyor musun işi dedim içimden ☹️ 
(2,593 puan) tarafından
ay iyiki içine girmişsin postun bende cok üzülürdüm ne blym drumumu anlatan en iyi baslık bu dedlm cnku cok kotu agroypr cok kırt kırt gtit yani
0 oy
(158,046 puan) tarafından
baslikdan bacagin kesildi sandim
(2,593 puan) tarafından
herkes öyle sanms bacagım gttı derken annemler gibi oldum daha cok omumde işler var bebekler kucuk pyuzden dedm simddien basladı
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Bu nasil başlik tövbe yarabbim ya
(2,593 puan) tarafından
tövbe tövbe Allah beni
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olabilir okaliptus yağı ile masaj yap geçer ama vitamin de alman gerekir emzirenler için imom latte var çok iyi ben kullandım fayda etti
(2,593 puan) tarafından
ben doktor iyi dedi diye bıraktım slk gibi alaym bari cnm tekrar bayadır gitmiyorum yemek yemedim günler odlu benm tek ogun kızım da cok emiyor ay ondam demekki tüh nasl sinyal verdi hemen bende ay yemiyorum ama yine iyiym diyordum ..kalsiyum hiç tuketmem zaten :( bebelere yedirecem diye .. bu yagı alayım cnm saol ..
0 oy
(29 puan) tarafından
Kız ben 25 yaşındayım 4 5 senedir çekiyorum bu şikayetleri Allah başka dert vermesin başlığı görünce bacanı kestiler sandım töbe yarabbi 
(29 puan) tarafından
Gittim dr a fizik tedavi verdi ama bi işe yaramadı gıcırdayıp duruyo bacaklar oturamam kalkamam bi ortamda rahat edemem valla nolcak bilmiyorum
(2,593 puan) tarafından
ay sıvı kaybı mı ? fiizk degıl işac almak lazm yasın gencken tüh cok zor ya cok bide beslenmede önemlyms bak bi arkadas yazmıs yorumu oku bi
(29 puan) tarafından
İlaçta kullandım canım beslenme konusunda hiç yemek ayırmam ve sağlıklı beslenmeye dikkat ederim ama malesef böyle küçükken annem bacaklarım ağrıyo diye bizimle vakit geçirmezdi sokakta herkes annesiyle kapıların önünde otururdu benim annem evden çıkmazdı bende ah ederdim annemin yaşında merdivenleri çifter çifter çıkcam onun gibi olmıycam derdim çocuk aklımla büyük konuşmuşum valla :( annemin yaşına bile gelmeden ondan farksız oldum
(2,593 puan) tarafından
cnm cok kotu olmuş ya bi igne vsrmıs sıvı veriyorlarmış bacaga bence ondan al vurul daha da ilelremeden kucukken oladar zoruna gitmiş herld bende kızardım bacagım deyip druyolsr diye kaynanamda öyle annemde bşlmyrm kotu niyetli demedm ama yasımız genc daha ya caresine bakılmalı
(29 puan) tarafından
Araştırıyım cnım teşekkür ederim ☺️
0 oy
(9,487 puan) tarafından
benım yasım 21 suan dızlerım agrır ve senın dedıgın gıbı kutler bıde kıtlenme sorunum var zor oluyo ama yapcak bısey yok doktora gıtmeden gecmez ben bayadır cekıyom
(2,593 puan) tarafından
e neden gtmyordn cnm git ya yasında genc tüh ben cok üzlyrm böyle ya
(9,487 puan) tarafından
gıtcektım 18 yasımda evlendım severek sonra dusugum oldu ıyı doktor bulcam dıye cok ugrastım sonradan buldum bu sene hamıleyım esımde askerde daha gelmedı ısallah dogurem kendıme gelem baktırcem ısallah zor oluyo boyle ınan bazen dusuyom bıle tutmuyo dızlem
(2,593 puan) tarafından
ay tüh hamşleyken bile bişey yaparlar ya tuh neyse cnm aksatma zor olur gercekten cnm gidiverdi wlla
(9,487 puan) tarafından
İsallah sende hemen ıylesırsın:-)
0 oy
(485 puan) tarafından
23yasindayim canım ve iki yildri dediğin gibiyim ağrı ağrı el bilekleri aklına gelebilecek her yer her eklem yeri arastiedilar birtuelu bulamadılar en son romatizma teşhisi koyuldu ve ilaç ve iğne tedavisi sonucu şuan iyiyim hastalık her yaşta geliyor kalsiyum eksikliği de olabilir kanda intihap ta yapar canım. Geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Sıvı kaybı için PRC diye bişey var onu yaptır cnm ise yariyo 
(2,593 puan) tarafından
pcr igne mi cnm
tarafından
Evet cnm senin kanını aliyo sonra başka bı sıvıyla karıştırıp tekrar enjekte ediyo
(2,593 puan) tarafından
bacagımdan mı kan alıyor cnm tekrar bacagımamı enjekte ay bu aklımda olsun inş geçer ya
tarafından
Koldan aliyolar bacağa vuruyolar tekrar
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Tövbe bismillah yaa bende koptu sandım zamanla geçer korkma bı ara benimde elimde aynı olmuştu TM dedim artık tek elimi kullanmicam sonra gecti
0 oy
tarafından
Tövbeeee kız Allah korusun ayağın kopmuş zannettim 
0 oy
tarafından
Of kız vallahi posta girerken kafamda neler kurdum 

Dedim kesildi vs 

Binada şükür geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 344 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yummi (26 puan) tarafından soruldu