0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından
Kizkar kızımın kıyafetlerini sürekli ayrı atarim geçen bi kıyafet aldım onuda attım tabi renk vereceğini bilmiyodum şimdi o rengi alan kıyafetler eski rengine döner mi ya napicam bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

İlk doğum sonrası bende gelen bir kıyafetten oyle birseyi.yasamistim ama malesef ki çıkmadı kuzum . 9ns çözümü olan biri gelir. Ama.sanmiyorum

(111 puan) tarafından
Inş ya birsürü şeye renk vermiş şaka gibi
tarafından
Biliyorum kuzum yine kızımın kıyafetleri vardi benimde içinde ama özel parçalar hep berbat olmuştu. :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beyazmi yoksa açık renkmi?
(111 puan) tarafından
Beyaz kiyafete pembe bulaşmış
tarafından
Ozaman yüksek derecede yika canm bı daha
0 oy
(801 puan) tarafından
Beyaz kiyafetse çamasir suyu yap
(111 puan) tarafından
Beyaz evet ama denicem ınş geçer
0 oy
tarafından
Hepsi beyazsa azıcık çamaşır suyu döküp tekrar çalıştırın ve durulama işlemini tekrar yaptırın benimde olmuştu beyazları ayırıp öyle yapmıştım 
(111 puan) tarafından
Teşekkürler canım denicem
0 oy
(8,961 puan) tarafından
benımde basıma gelmıstı artık beyazları ayrı yıkarım hep 
(111 puan) tarafından
Bende hep oyke ama bebeğin kıyafetleri hiç olmamıştı bugün başıma geldi yoksa çok yikadim
0 oy
tarafından
Kolay kolay eski haline dönmüyor beyazsa çamaşır suyunda beklet biraz 
0 oy
(485 puan) tarafından
Beyaz çıkar kız , leke çıkarıcı deterjan kullan vamish cosla ya da porçöz var leke çıkarıcı kullan 90 derecde yıka çamaşır suyuna koy çıkar canım ama giydirme istersen çünkü alerji yalar belki çamaşır suyu kızın kaç aylık bilmiyorum da sonrada normal yıkama yaparsın canım 90da yıkıyorum ben beyazlarla oğlumun beyaz zibinlarini çekme kucuellme yapmadı hic
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Geri eski haline gelmez diye biliyorum. Renk koruyucu mendil kullanırsanız bunu yaşamazsınız. 
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Çıkmıyor canım eşimin beyaz gömleğine  pembe renk geçmişti neler neler denedim bi türlü çıkmadı sadece yıkana yıkana birazcık rengi açıldı ama dikkatli bakınca hala pembe yansıma var
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Kurumadan tekrar hemen çalıştır makineyi
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Oğlumun beyaz gömleği masmavi olmuştu bende hafif sıcak suya biraz çamaşır suyu döktüm gömleği o suda beklettim yarım saatte bembeyaz olmuştu
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Eğer Beyaz ise kıyafetler tencereye çamaşır suyu koy kıyafetleri içine koy su ilave edip biraz kaynat 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 915 göst.
0 oy
5 cevap 169 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Fatmaaa (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Tombul kel bebek (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu