0 oy
260 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (118 puan) tarafından
Selam herkese ben 1 yıl önce sezeryan doğum yaptım eşimle gericekilmeyle korunuyorum bugün adet görmem gerek olmadım adet ağrım var ama gelmiyor karnımda örnek veriyorum sanki bebek tekmesi gibi hareket var tabiki hemen bebek olamaz ama öyle var örnek verdim zaten akşam oldu hala adet olmadim bilgisi olan gebelik düşünmüyordum 

8 Cevaplar

0 oy
(4,002 puan) tarafından
Mevsimsel olabilir 
(118 puan) tarafından
Insallah
(4,002 puan) tarafından
Bi de ben ağrı kesici içince gecikir adetim sende belki içtiysen olabilir
(118 puan) tarafından
Icmis olabilirim
-Reklam-
0 oy
(9,755 puan) tarafından
Hep duzenli miydi
(118 puan) tarafından
Evet tatlim
0 oy
tarafından

O korunma olmuyorki herzaman müsaitim hamile kalmaya oluyor sonunu düşünmeyen kahraman olamazmis:D

(118 puan) tarafından
Nasıl yani oldunmu
0 oy
(231 puan) tarafından
Ya hadi buralarda yazanları okumuyor da kimse doktorlarınız da mı uyarmıyor sizi. Ben bildiğim halde doktorum kaç kez uyardı, doğumdan sonra doğurganlık artar. İğne hap vs pek önermiyoruz prezervatif kullanmak zorundasınız emzirme korumaz vs vs vs. Geri çekilme korunma değil diye defalarca söyleniyor. İnşallah hamilelik yoktur siz ve minicik bebeğiniz için çok zor olur. Test yapın en iyisi. 
(118 puan) tarafından
Canım boyle adet ağrım var ama olmadım hala bebeği duusnemiyorum çünkü evladıma çok zor bakiyorum
(231 puan) tarafından
İnşallah yoktur mevsimsel ya da stres uykusuzluk kaynaklı gecikmeler olabiliyor. Ama dikkatli olmalısınız cidden geri çekilme bir korunma yöntemi değil :(
(118 puan) tarafından
Nasıl değil ya hamile kolay kolay olunmuyor ki nasıl olabilir sasiylrum
(231 puan) tarafından
Neyse sen aynen devam. 2 puanın olması ve bu ısrarın beni biraz şüphelendirdi. Kolaylıklar.
(118 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilgi verdiğin iicn şimdi netten baktım yüzde 30 mus gericekilmeylegebelik kalma riski
0 oy
(14,639 puan) tarafından
Geri çekilme korunma yöntemi değil ekstra birşey lazım hamile de olabilirsin 
(118 puan) tarafından
Yüzde kaç ihtimalle
0 oy
(468 puan) tarafından
Bende seninle aynı durumdayım korunuyorz ve 1 sene önce sezeryan oldum adetim 4 gün gecikti korkuyorum bende 
(468 puan) tarafından
Tm cnm
(468 puan) tarafından
Canım az önce test yaptım negatif çıktı
(118 puan) tarafından
Yaa hayırlısı olsun
(468 puan) tarafından
Amin inşlh istemiyordum ztn bebek emziriyorum
(118 puan) tarafından
Bende istemiyorum hazır degilim
0 oy
(1,470 puan) tarafından
Benimde 2 gün gecikmisti bu ara mevsimsel herkes öyle birde stres etkiliyor 3. Gun oldum
(118 puan) tarafından
Nezaman gecikti
(1,470 puan) tarafından
Gecen hafta
0 oy
(5,335 puan) tarafından

Şirret geri çekilme yöntemi nedeniyle hamile kaldım oğlum 8 aylik saygılar :D

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 608 göst.
0 oy
2 cevap 435 göst.
21 Nisan 2021 Aile kategorisinde Anneyimben1 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
29 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
9 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra dardat (28 puan) tarafından soruldu

404,031 soru

12,103,569 cevap

36,421 kullanıcı

...