Kızlar 5 bucuk senelik evlıyız köydeyım kayınvalıdem le biriz 2 cocugum var kızlar eşim ailesinden çok korkuyor annesinden babasından gitmiş bacılarındann biyeremi gidiyoz bacılarının tek tek haberi oluyor annesi babası öyle baş başa vakit geçiremiyoruz artık çok sıkıldım ve cok soğudum ben eşimden bişey istesem param yok sonra ben gelınce şimdi yok yok yok diyor ortada olmamasına rağmen annesinin babasının istediği her şeyi yapıyor 1 kaç defa internetten bişey beğendim sonra dedi üstünü kapattı o günde bacısı internetten bişey sipariş vermek istedi evli oysa kocasının kartı yokmu sankı neyse kartı ver dedi kartını verdi sipariş verdi bende 5 bucuk senedir mikser istiyorum sonra sonra dıyor bulaşık makinesi istiyorum sonra dıyor annesi kanepe alıyor yemek masası alıyor onlara bir şey yok kendımı çok değersiz hissediyorum annesini dişini özelde yapıyor babasının gözü özelde oluyor benım de dişim ağrıyor hastaneye götürdü stajerşerin eline kaldım dişimde iğne kırıldı bilmem ne bilmem ne bana parası yok gibi aynı ne yapmam lazım lütfen artık kendimi öldüresim geliyor bu bana böyle yaptıkça bana bir akıl verin