0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
Kızlar 5 bucuk senelik evlıyız köydeyım kayınvalıdem le biriz 2 cocugum var kızlar eşim ailesinden çok korkuyor annesinden babasından gitmiş bacılarındann biyeremi gidiyoz bacılarının tek tek haberi oluyor annesi babası öyle baş başa vakit geçiremiyoruz artık çok sıkıldım ve cok soğudum ben eşimden bişey istesem param yok sonra ben gelınce şimdi yok yok yok diyor ortada olmamasına rağmen annesinin babasının istediği her şeyi yapıyor 1 kaç defa internetten bişey beğendim sonra dedi üstünü kapattı o günde bacısı internetten bişey sipariş vermek istedi evli oysa kocasının kartı yokmu sankı neyse kartı ver dedi kartını verdi sipariş verdi bende 5 bucuk senedir mikser istiyorum sonra sonra dıyor bulaşık makinesi istiyorum sonra dıyor annesi kanepe alıyor yemek masası alıyor onlara bir şey yok kendımı çok değersiz hissediyorum annesini dişini özelde yapıyor babasının gözü özelde oluyor benım de dişim ağrıyor hastaneye götürdü stajerşerin eline kaldım dişimde iğne kırıldı bilmem ne bilmem ne bana parası yok gibi aynı ne yapmam lazım lütfen artık kendimi öldüresim geliyor bu bana böyle yaptıkça bana bir akıl verin 

9 Cevaplar

+2 oy
(4,958 puan) tarafından
Kendini öldürme canım karşındakini bezdir madem değer gormuyosun değer verme
-Reklam-
+1 oy
(14,841 puan) tarafından
Kendine niye zarar vereceksin 

Erteleme alacağız yapacağız de
+1 oy
(1,069 puan) tarafından
Senin isteklerini yapmayıp başkalarının isteklerini yapıyorsa kocana söyle artık  isteklerini yaptıkları karılık  yapsın ona
0 oy
tarafından
Eşini yemeye alışmışlar.  Çok zor bir durum . Allah yardımcın olsun 
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Ya resmen eşinin üstüne yapışmışlar. Asalaklar.
0 oy
(960 puan) tarafından
Omlar ayrı bi yapışmışlar eşim ayrı bi s.lak olmuş kusura bakmada.bi adam evlenince tamam annesine babasına da sahip çıkmalı ama en başta eşininde istek ve ihriyaçlarını gidermeli onu yapamıyorsa annesigile yapamaz. Sonucta emnaetiz biz bu adamlara gidip çalısmakla tehdit et yeter artık madem bana yok ben de kendim çalıscam
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Kendi kardeşine kartını verdiğinde çıkaracaktın cıngarı kardeşim ne yazıkki böyle insanlar susmaktan anlamaz

İsteklerini yapana kadar konuşacaksın

Belliki güzellikle söylemekten anlamıyo dangalak
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Valla canım öyle eşe zorbalık yapcan sende. 
(469 puan) tarafından
Helal olsun sana canım ne dıyım
(2,321 puan) tarafından
Kız valla yoksa anlamıyorlar. Yorumu sildim de tanıdık biri çıkar fln diye. Ama gerçekten herşeyine anlayış gösterince öyle oluyor. Allah yardımcın olsun canım.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 79 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Busraicyer (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 335 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Merve anne (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 445 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 240 göst.