Annem bni hem yaka paça eşime verdi sonrada ben kendim onu ezmis geçmişim gibi davrandı bana yıllarca bir adam için bni harcadın evlendin dedi esimide ben istemiyordum aslında kedi köpek gibi birbirlerini yediler hep ablalarim sürekli ortalığı karıştırdı eşimden aldı anneme annemden aldı eşime götürdü annem bana hep piskolojik baskı uyguladj kocan şöyle kocan böyle kaynanan ilgisiz fesat bilmem ne gerçektende kaynanam çok kötü bir insandı ama eşim iyiydi ne olduysa sonradan oldu lohusalıkta kavgalar dövüşler başladı annemin gaddar evlatları sürekli eşime annemi karaladilar eşim annemi sevmiyor eşimde onlara annemi karalamis her zaman annemin tarafını tuttum eşime taviz vermedim ama artık bıktım piskolojim berbat beş aydır annemle yaşıyorum hala eşimi kötülüyor tamam haklı olabilir ama bana hiç sen sakın ol olur böyle şeyler demedi dediyse bile arkasından iğneleyici birşey söyledi annemin yanindada durmak istemiyorum esimede gitmek istemiyorum cebimde beş kuruş param yok nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum ev tutamam eşya alamam bebeğim çok küçük cikmazdayim