Annemle kavga ettik eşimle bir türlü bağdaşamadi bir türlü sevemedi ilk başta eşime beni annem verdi hakkımı helal etmem diye
Sonra eşimde sürekli bir kusur buldu bir eksik buldu eşimle annem hiç anlasamadi en ufak kavgada annem elime telefonu alıp avukatı aradı eşim çok haksız ailesi iyi deil çok kötü bir annesi var bana çok eziyet çektirdi ama eşim iyiydi eşimi annesi doldurdu sürekli benm üvey ablalarim anneme karşı doldurdu annemin oğlu doldurdu eşim anneme gıcık oldu iyice ortada kaldım birbirlerine saldırdıkları bile oldu annem küfür etti eşim sesini yükseltti annemin üzerine yürüdü birsürü rezillik yaşadık beş aydır annemle birlikteyim sürekli eşimin kötü yönlerini söylüyor şöyle kötü böyle kötü sevmiyorum filancanin kocası çok iyi bunu ilk evlendigimden beri yapıyor sürekli birileriyle kiyasliyor esiminde annemide Allah'a havale ediyorum ikiside pisliğin teki beni aralarında yediler tükettiler çocuğum perişan oluyor bugün sinir krizi geçirdim annem kendisini pencereden atmaya çalıştı hep bunu yapıyor ben çevrenin dedi kodularindan bıktım evime gitcem dedim çıldırdı beşinci katta oturuyoruz sürekli hep beni tehtit etti her tartışmada cama fırladı piskolojimi bozdu aslında çok iyidir bnm üzerime düşer çocukluğundan beri ben bugün ölecegim haberin olsun şu gün öleceğim haberin olsun. Evlendim beni arıyor eşin cenazeme gelmesin akrabalarıma söyledim onu sokmayın diye neler neler ben beş aydır eşimden ayriyim