0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Gelişimleri nasıl neler yapıyor 

5 Cevaplar

0 oy
(59 puan) tarafından
Bı cvp yok mu
-Reklam-
0 oy
(4,685 puan) tarafından
Bebeğim bir hafta sonra 7 aylık olacak ama üç aylıkken tutma becerisi gelişiyordu, üç ayın sonunda ellerini ağzına götürüyordu bu da ellerini keşfettiği anlamına gelir. Birde daha fazla gülümsemeye başlamıştı. Hatırladıklarım bunlar.
0 oy
(964 puan) tarafından
Benim ki 3 bucuk aylik yan yatirdigimda duzeltiyo kendini  ellerine bakio ellerini kesfedio hep agizda;)  bide iki uc gundur kendini one dogru atiyor kucakdayken falan  cingiragini kisa sureli tutuyo agizina getirmeye calisio:)
(2,862 puan) tarafından
Benim bebemde 3 aylık aynı bu soylediklerinizi yapıyor birde sesler çıkarıyor agu diye yalandan bagırıyor ağlıyomus gibi :)
(964 puan) tarafından
Aynen canim agliyomus gibi yapio bide etrafina bakio gelen giden varmi yeteri kadar dikkat cekebilmismiyim diye:)
(2,862 puan) tarafından
Evet oysss gecee gece sevesim geldi prensesimi uyuyor :)) Rabbim evlatcanlarımıziı bize bağışlasın inşallah cnm ❤
0 oy
tarafından
4 aylık olduk. 3. ayında bol bol elleriyle oynayıp ağzına sokuyordu gerçi hala sokuyor hatta şuan ne bulsa ağzında oral keşif dönemi :) yanlara dönmeye başladı 3 aylıkken kendini zorluyordu tam tur dönmek için ama 4. aya birkaç gün kala yaptı. 2,5 ayından itibaren köprü kuruyor kendince gitmeye çalışıyor. 3. ayıyla beraber kendi etrafında dönmeye başladı anne yanı beşiğimiz o yüzden bizi zorluyor artık. Oyun halısının piyanosunu önüne tuttuğumda bayılıyordu çalmaya hala da öyle. :D 3. ayından itibaren bol bol kahkahalarımız başladı. 2. ayından beri de sürekli konuşuyor kendince. Sohbet ediyoruz bol bol. 3.5 aydan beri de sürekli oturmak için kendini kaldırmaya çalışıyor. Şimdilik marifetlerimiz bunlar. 
0 oy
(446 puan) tarafından
3 aylikken surekli bağiriyodu eline surekli tutcagi oyuncaklar veriyodum yuz ustu yatiriyodum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 82 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Tugba42 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
21 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 324 göst.
24 Aralık 2022 Aile kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.