Yaklaşık 15gündür esimden ayriyim. Kaynanam sağolsun hayatımda olmadığı halde herşeyime karışıyor. Bu aralikta evliliğimiz ikinci yılı olacak ama suan esimle küsüz. Iki yil önce cok guzel kendine bakan bir kadindim simdi fotoğraf dahi çekmek ıstemiyorum. Evlendikten 3ay sonra kaynanamla 6ay birlikte kaldık o 6ay inanin neler yasadim bilemezsiniz esimle ne kavgalar ettik. Sabah 9da uyaniyorum diye laf sokardı herseyime karisti giyimimden tutunda, hamileliğime kadar herseye karıştı sonrasında dayanamayip babamin evine gittim o sekilde kendi evine gecti. Daha sonra dogumumda annem ve ablam cok istemelerine ragmen gelemediler. Annemle kaynanamin arasinda hic problem olmadığı halde kaynanam kimseyi istemedi annemde zaten asla ustelemedi ve dogum sonrasi hayatimi alt üst etti 31yasinda anne oldum ama nerdeyse cocugu birak ben bakarim diyecek modda dolaştı sütüm cok az geldi eşime mama aldirmaya izin vermedi mamayi gece hazirlamak cok zor olurmus kizim üç gunlukken acliktan agliyorken evdeki pirinci ezip mama yapmaya çalışması... cok cok cok zor günlerdi.. bebeğimin gazli bir bebekti oda buna çözüm olarak üzerlik otu icirmeye kalkti ben daha sonra eşimin evde olmadığı bir gun aglayarak eczacidan gaz ilaci istemem.. kaynanam icin yeterki para gitmesin... esimde ne yazik ki annesi ne derse onu yapiyor asla sozunden cikmiyor 4ay sonra evine gidiyorum ve esime dediği sey kombiyi cok acmayin sizin ev cook sicak, bosuna paranizi bosa harcamayin ben etegimde taş topluyordum.... iki yildir ayni pantolan ayni bluz aynı ceket ayni esarp ayagimda ailemin aldigi yazlik ayakkabi (mevsim kış ) delirmemek elde degil. Zaten esimin işi yok annesinin arazisini ekip biciyor her sabah annesine gider eve uyumaya yemege geliyor benimle neredeyse hic konuşmamaya başladi ustelik kizlar esimin durumu cok iyi oturdugum sehrin en iyi otelinde düğünüm kinam yapildi ama sonrasinda hersey gıdım gıdim ne alirsam cok pahalı yada gereksiz.. hem bana hem kizima.. kapiyi vurup ciktim. Ama esimi de özledim hiçbirşey seyi duzgun yasamadim