0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (626 puan) tarafından
Ya biz yeni eve tasinacagiz ve ev 4.kat çok yüksek 2 yaş 4 aylık oğlum var gözümü kapatiyorum hep onun balkondan pencereden düşeceğini düşünüyorum nolur kafam beynim hep kötüye gidiyor :((( ağlayacağım ya 

15 Cevaplar

+1 oy
(634 puan) tarafından
Şimdi kaçıncı katta oturuyorsun asla cam acmayacaksin çocuk kilidi yaptiracaksin sürekli peşinde olacaksın dikkat edeceksin gerisini Allah'a birakacaksin
(626 puan) tarafından
Şimdi 2. Katta oturuyordum işte beynim hep kötüye gidiyor ya
(331 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
-Reklam-
0 oy
(764 puan) tarafından
Canım niye bòyle kötü şeyleri aklina getiriyosun ki. Şuan az katlı binalar nadir zaten. Önlemini alirsin hiçbişey olmaz Allahin izniyle..
(626 puan) tarafından
Elimden geldiğince alicam
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Canım vesvese verme kendine. Allah korusun yavrularımızı. Seyyar korkuluklar oluyor 2 metre yüksekliğin de onlardan yaptırabilirsiniz. Gittiğiniz her yere de götürebilirsiniz. Benim de 2 yaşında kızım mutfak tarafına geçti mi arkasından hiç ayrılmıyorum balkon kapısı açıksa. Gerçi çoğu zaman uyanıkken kapı pencereleri hiç açmam. 
(626 puan) tarafından
Kız bu korku nasıl birşey ya azap gibi bişi şimdiden vicdan azabından ölüyorum ya bişi olursa ona bizim yüzümüzden diye bu saat olmuş gözüm kapanmıyor :(((
(7,121 puan) tarafından
Ahh, analık işte canım. Bazen benim de aklıma kötü şeyler gelir, gözüm de canlanır falan hemen zihnimi dağıtırım. Evhamlı olmamız normal anneyiz, yavrularımız var. Şeytan vesvese veriyor.
(626 puan) tarafından
Ya Allah razı olsun senden internette yazarken korkuluk fileyi gördüm hemen sipariş vericem ya
(7,121 puan) tarafından
Amin canım eksik olma .File de işini görür
 Ama dediğim korkuluklar metaldendi.  Özellikle dar gözlü olanlardan al derim. Camlara da çocuk kılıdı takabilirsiniz kendiniz.
0 oy
tarafından
Kapılara kilit takarsın,camlara da.. Kız bizim karşı komşu 5. Katta oturuyor.3 çocuğu var kadın o kadar umursamıyor ki çocuklar balkonda büyüdü resmen.Park gibi oynuyorlar .. Korkan göze de çöp batar derler,ben de çok tırsıyorum.. Bebeğin odasından balkona cam var 2 tabe .Diyorum acaba büyüyğnce oradan balkona geçer mi falan?..Allah ım korusun . 
(626 puan) tarafından
Kız canları yandiktan sonra anlayacaklar ggaliba rabbim acılarını yasatmasin ben şimdiden ölüyorum ya
0 oy
(195 puan) tarafından
Bende yeni eve taşındım oğlum çıkamaz dediğim camdan çıktı cami açtı sineklik. Vardı ona güvenerek yaslandi sineklikte açıldı az daha ikinci katan yere düşüyordu kendini tutu 2 yaşında Allah korudu valahi aynı gün tüm camlara çocuk kilidi taktirdik rabim korudu rahime şükürler olsun çocuklarımızı bizden bile korusun inşallah
(626 puan) tarafından
Ayyyy canım okurken öldüm korkudan sen onu nasıl yasamissin melekler tutmuş vallaha :(
(195 puan) tarafından
Öyle cnm vala korku bile yeter bena  rabim beterinden korusun
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Kötüyü düşünüp kötüyü cagirma canim sen önlemini alınca birşey olmaz Allahın izniyle pencerelere çocuk kilidi taktir kapıları da kilitli tut birşey olmaz 
(626 puan) tarafından
Elimde değil kendime hakim olamıyorum oğlum hiç yerinde durmaz hiç
0 oy
(50,954 puan) tarafından
cam icin cocuk kilitleri var balkon kapisinida takin gerekirse havasiz kalin sıcaktan patlayin yinede acmayin cam kapi
(626 puan) tarafından
Öle yapacağız mecbur
0 oy
(8,481 puan) tarafından
4 katayım bende anlıyom senı bebek olcek buyudukce korku sarcrk benıde
(626 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ama öğrendim de fileler varmış çok güzel bişi ya
(8,481 puan) tarafından
nerden buldun alırım bende bebek 1 yasına gırınce
(626 puan) tarafından
Dur sana link atayım canım
(626 puan) tarafından
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Cam ve balkonlara çocuk kiliti alırsın gerekirse balkonu kapatırsın olur biter benimde evim 3.kat önceki evim bahçe katıydı balkon olmadığı için kafam rahattı ama şuan da içim rahat çünkü kapılara camlara çocuk kiliti aldım önlem alırsan korkmana gerek kalmaz 
(626 puan) tarafından
Elimden geldiğince yapicam ya
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Allah korusun gerekirse odalarin kapılarını kitlersin gözünün önünde olurlar bende düşünüyorum evimiz çok yüksek katta degil ama ister istemez insanın akina geliyor Allah esirgesin..
(626 puan) tarafından
Ay evet ya hep aklimizda işte annelik bu yüzden acı
0 oy
tarafından
Kötü düşünme cnm çocuk kilidi taktir asla cam açıkken çocukları tek bırakma ev seninde demir korkuluk açılabilir lerden yaptirabilirsin
(626 puan) tarafından
Yok kız kiraya gecicez bir tane pencere Amerikan pencere bir adım üste çıksa hemen düşecek
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Canım sanırım sende panik atak anksiyate var.. Ama korkma hırdavıtcılarda kapı pencere kilitleri var. Çocuk kilidi onlardan alıp takarsın. Sen gözetim halinde acar havalandırısın bişi olmaz. Benim 9 yasındaki kızım açamıyor mesela. Ben 2 kattayım ona ragmen var kapılarmda açamıyırlar çocuk kilidini korkma. Güzel düşün geçiştir.11. 20..katta oturanlar var. 
(626 puan) tarafından
Ayyy zaten varya pnik atak gecirmemem elimde değil biri yorum yapmış 2 yaşındaki çocuk 2.kattan zemine düşmüş ölmüş yavrum benim :((
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Balkon fileleri var çelik olanlar belli bi kiloya kadar taşıyabiliyo onlardan yaptırsan biraz maliyetli ama çocuk için değer
(626 puan) tarafından
Yapacağım mutlaka yoksa ben her gün o korkuyla ölürüm
0 oy
(704 puan) tarafından
7. Katta oturuyorum camlar da xoxuk kilidi var balkonada yannda Bn yokken salmiyorm korkma önlemini al Allaha emanet olacak olan 2. Katta olr daha dün burda bi bebek öldü 2 yaşnda. 2. Kattan beton zemine düştü kurtulamadı 
(626 puan) tarafından
Kız sen beni kalpten mi götüreceksin:(((  yavrum benim nasıl olmuş kız ihmal mi
(704 puan) tarafından
Tam ayrıntısını bilmiyorm ama 2. Katmış kork die demedim afedersin ama olacakla ölecegin önüne geçilmezmis. Böle kndni yormanin anlamı yok önlemini alırsın gerisi takdiri ilahi canım
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Çocuk kilidi al kapıya balkon kapısına cnm rahat ol kasma kendini ya 
(626 puan) tarafından
Ya annemlerde sürekli bana diyor kapı söyle pencere söyle elimde değil korkudan ölüyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
16 Temmuz 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
2 Aralık 2022 Aile kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 322 göst.
1 Şubat 2021 Aile kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 393 göst.