0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eğer birgün ölürsen sevgisiz  ölücem   eşimden  görmediğim saygısızlıktan bazen kendime öyle aciyorumki anlatamam kimseye  sevgisizlik çok zor önceden böyle değildi  gün geçtikçe  soğukluk araya giriyor saygısızlığı artıyor  bana karşı 3 cocuk ya bundan sonrası ne oluyor bilmiyorum  onu öyle seviyordumki  onu görünce gülesim geliyordu  sevesin geliyordu şimdi evde bile olmasını istemiyorum  eve gelince benle bir kelime bile konuşmuyor ama bazen zoruma ne gidiyor varya birgün ölürsen ona o kadar sevgi verdim hiç sevgi görmedim diye  çok üzülüyorum keşke bende biraz sevgi göstermesini istiyorum sadece verdiğim sevginin  birazcık sevgisini ya artık rüyamda bana sevgi gösterdiğini  görüyorum bana sarıldığını bana azda olsa sevgi verdiğini görüyorum rüyalarımda  kendime açıyorum ama allah büyük elbel birgün dualarım bana dönecek 

3 Cevaplar

0 oy
(2,319 puan) tarafından
Sende onu sevmek yerine kendini sev artık kendine zaman ayır kendinle ilgilen o hiç yokmuş gibi belki o zaman inşaAllah düzelir oda. 
tarafından
Yapmadığım şeymi vallahi yapıyorum  ama bakıyorum daha kötü oluyor ya eve gelince herkesle konuş gül benle tek kelime bile yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimsenin seni sevmesine gerek yok ki alttaki arkadaşın yazdığı gibi ilk kendini sev bazen bu daha çok mutlu ediyor insanı 
tarafından
Ama  biliyormusun insan kendisini ne kadar çok severse sevsin sevdiği kişi tarafından seçilmiyorsa ise yaramıyor kendini sevmek
tarafından
Üzülme inşallah Allah onun aklını başına getirir
tarafından
Amin inşallah ama gerçekten çok zor bir durum yazarken bile ağlaya ağlaya yazdım
0 oy
tarafından
Canım hayatını onun sevmesini bekleyerek mi geçireceksin
tarafından
Mesela  ne yapicam 3 çocuğuma mecbur çocuklarıma bakıp yasicagim  onu takmadan ama ister istemez takılıyor insanın kafasina
tarafından
Evet anlıyorum canm . İlk işin artık çocuk getirmemek . Aynı evdesin o suratı çekmek çok zor anlıyorum ama işten geldi mi yemeğini koy önüne al çocukları öbür odaya git onlarla ilgilen o yalnız kalsın sikilsin bunalsin . Kendi kendine yanassin size . Ona muhtacmis gibi davranma . Bana sevgi göster diye soylenme . Ağlama onun için . Ona kendini değerli hissettirme o bir hicmis gibi davran.  Olacağı varsa olur yoksa da zaten olmuyordur sıkma canını. En son çare bisanabiliyosan boşan sana da yazık
tarafından
Yemeği önüne koyar çıkarım zaten ordan obur  odada otururum onun için hayatta ağladığımı ona fark ettirmem ona muhtaçmış gibi davranmam hayatta sevgi göstermedin diye değil onla konuşmam hile normaldede
tarafından
İyi bari öyle davran canm kendini değerli hissetmesin
tarafından
Yok ona o bana nasılsa bende aynıyım  gibi davranıyorum aynı onun yaptıklarını yapiyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 531 göst.
18 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 464 göst.
9 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,087 göst.
3 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.

Kategoriler

1,480,713 soru

24,227,936 cevap

339,004 kullanıcı