0 oy
280 göst.
Aile kategorisinde (2,424 puan) tarafından
Ev kredisine başvuru yapılacak bu hafta, Ev 300 bin, 230 bin kredi çekilecek. Bu miktarda kredi çekenler evin fiyatı ne kadardı? Birde onaylandı mı merak ediyorum. Maaşa mi bakılıyor..

10 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
Kredide maasa bakılıyor  eve ekspertiz  geliyor fiyat  biciyor on gore veriyorlar 
(2,424 puan) tarafından
7 bin alıyor acaba çıkar mı ya
(679 puan) tarafından
Cikar buyuk ihtimal
(588 puan) tarafından
Ödemelerinizi zamanında yapıyorsanız çıkar yüksek ihtimal
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bankaci arar onaylandiysa cnm
(2,424 puan) tarafından
Çıkmaz diye korkuyorum hani bu fiyatlarda ev alana çıktı mı diye merak ettim de
tarafından
Bankayi ara sor cnm bilgi al
0 oy
tarafından
Yaklasık 7 8 ay once aldık . Evın fıyatı 260  bın bız 200 bın kredı cektık. Şöyle once bankaya gdıp esım ev kredısı dıye evın tapusuyla felan basvuru yaptı snra eve ekspertiz gldı eksperteız eve fıyat bıcıp onaylarsa banka kredıyı dırek onaylıyo. 
(2,424 puan) tarafından
O zaman bizede çıkar inşallah, eşinizin maaşı ne kadardı ayıptır sorması.. Ona gorede çıkıyor dediler eşim 7 bin alıyor da çıkmaz diye korktum
tarafından
7 bın alıyosa haylı haylı cıkar baska odemenız felan yoksa. Bıde kredı kredı kartı vs kullanımınz vrmıs blmıyorum onların odemesını gecıkmeden yaptıysanız o sekıldede kolay ckıyo. 4 bucuk alıyo esım canm bu arada
(2,424 puan) tarafından
Şükür onlarda sıkıntı yok kredi var onuda kapatacağız küçük kredi. Başka borcumuz yok
tarafından
Verırler o zaman canm ınsallah. Hayırlısı olsun hakkınızda
0 oy
(712 puan) tarafından
Biz 210 bine başvurduk kaynanamin maaşını da gösterdik 7.500goruniyordu  gelir ama cikmadi kuzum bize  banka vermedi emlakci  girdi araya sonra tanıdık bankada çalışan koydu öyle bize verdiler sonra ekspertiz  geldi baktı bizim istediğimiz parayı banka tamam dedi eksprzi 180.000 değer biçti tekrar bankacı bisyeler yaptı yukseltiker o parayı 210.000 bizim istediğimiz parayı verdi o da emlakci olmasa vermiyilqrdi  tanıdık bankacı soktu oyle
(2,424 puan) tarafından
Bizde emlakçi yapacak, burda baya büyük bir emlakçi. Kendimiz olsa belki vermezde emlakçi olunca verir diyorum inşallah sizin gibi
(712 puan) tarafından
Kuzum emlakci  varsa yaparlar elleri kolları uzun oluyo onların hiç olmadı maaş çok önemli iş yeri ile görüşüp sadece imzalı kağıt alip maaşı yüksek göstertir
0 oy
(730 puan) tarafından
280e 170 cektik canim biz ondada evin değeri ekspertzde yuksek çıktı bde maas yetiyo diye verdiler 
(2,424 puan) tarafından
Yani daha fazla cekseniz verirler miydi ? Birde ayıp olacak ama maaşınız ne kadardı?..
(730 puan) tarafından
4 bin kusur gözüküyordu vermezlerdi maas düşük diye
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Canim maas sonraki is eksper eve deger biciyir banka da diyelim 200 dedi eksper 200 veriyor bizim mass 10 bindi eve ne deger bictiyse banka onu verdi geridini oyle boyle bulduk
(2,424 puan) tarafından
Bina 15 yıllık yapılı Evin her yeri umarım çıkar ya
(1,048 puan) tarafından
Banka eksperi ne fiyat verirse o cikiyor canim malesef bizim 198 di aldigimiz ev 151 bin cikti sifirdi ev bundan 2 yil once gerisinide baska bankadan cektik
0 oy
(2,590 puan) tarafından
2 ay önce kaynım 325 binlik eve 250 bin cekti
(2,424 puan) tarafından
O zaman bizede çıkabilir inşallah ya
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Arkadaşım abisiyle ortak yeni  ev aldı 425 bine 100 kredi çekicekti çıkmadı 34 çıktı sadece 
(2,424 puan) tarafından
Başka ödemesi vardır eşime direk 80 bin veriyorlar zaten o kadar düşük niye çıktı araştırması lazım
(25,224 puan) tarafından
Yok başka ödemesi maaşıda çok iyi sicili de temiz onlarda şaşırdı valla
0 oy
tarafından
Maaşa bakıyorlar daha önce bankayla bibsorunu oldumu ona bakıyorlar sigortaya bakıyorlar ywni büyük ihtimal alirsiniz
(2,424 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah:)
0 oy
tarafından
Çikar kuzu bnm eşim asgari ücretli 200binr ev aldik her ay bin lira oduyoz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 33 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 468 göst.
16 Ağustos 2023 Aile kategorisinde MARMELAT -_- (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.

405,851 soru

12,163,613 cevap

36,614 kullanıcı

...