Kizlar kirkim yeni cikti geri cekilmeyle korunalim dio esim.bebekten once 3 ay oyle korunduk hamile kalmadim.simdi emziryom da ama cok korkuyorum hamile kalirim diye en az iki yas olsun aralari istiyorum.3 aylik igne yapalim dedi ebe ama onda da killanma falan yan etkisi cok diye esim istemio.bska bi yontem yok mu emin olacagim.yada bu sekilde hem sutum korur mu hemde geri cekilme yeterlj mi ?
Korusaydi ve icin rahat edecek olsaydi suan burda soruyo olmazdin asla icin rahat etmeyecek madem igneye falan yok diyo kendi korunsun sut korumaz canim geei cekilme zaten hic guvenilir degil
Süt korumaz etrafımda öyle hamile kalan kişiler var eşin korunsun yada sen spiral taktır ama öyle bile hamile kalanlar var kayabiliyor bazen
Beni korumuştu kızım 7 ay emdi 7 ay adet de olmadim ne zaman sütten kesildi 1 hafta sonra adet oldun
Bence süte guvenme canim kaynanamda eşimi doğurmuş emziriyormus ama esim 3 aylikken tekrar hamile kalmis kayinbiraderimle arasi tam 1 yas benimde kızım dogdu 2017 de hic bisey kullanmadim emiyordu oda sadece dikkat ediyorduk dogal yolla yani hamile kalmadım kızımı sutten kestim 16 aylikken ve o ay hamile kaldim simdi kardesi olacak hic guvenme bence süte ben de igneye cesaret etmedim killanma adet duzenligi vs yapiyor diye spiralden korkuyorum hapi surekli unutuyorum diye bikac kez prezervatif aldik o da pek isimize gelmedi kendimiz dikkat ettik geri cekilme olsun tehlikeli gunlerde takip edip onlemimizi aliyorduk o sekilde korundum evlendigim gunden beri
1,491,763 soru
24,376,328 cevap
348,355 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın