0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından
Kızlar burda bir kaç kişi işte doğuma gittiğimde ilk bebeğinin gereksiz yere ateslendigini işte annenin yokluğu kardeşin gelişi nedeniyle falan yani kısa süreli bisi diye anlatmislardi. Şimdi sorum şu ben cuma gunu detaylı ultrasina gittim sabah 10 da çıktım evden 5te geldim işte sıra bekledim vs. Kaynanam bakıyordu kızıma 3 yaşında bu arada. İşte kaynanam beni aradı ultrason nasıl geçti diye bende anlatıyodum ultrasonda dil çıkardı bebis vs diye kızımda hoparlörden duymuş bebeği çıkardılar anlamış. Ne dedilerse susmamis annem gelsin diye ağlamış sanırım kardeşi doğdu sandığı için yoksa durur ağlamaz. Gecesine ateslendi ama hasta değil yani geçti sonrasında. Yani bu nedenle olabilir mi. Eğer böyleyse bırakıp nasip doğuma gidicem bilmiyom :( aklım şimdiden onda konuşuyor anlattınız mi giderken. Devlette yapacağım için gelemicekte yanıma:/

2 Cevaplar

0 oy
(2,422 puan) tarafından

Heyyyyyyyyyyyy:ermm:

-Reklam-
0 oy
(668 puan) tarafından
İse yararmi bilmiyorum senin çocuğundan biraz büyüktü ama yinede aklı ere canım bugün bı video gördüm annesi doğuma gitmiş oglunada hediye almış kardeşin gelirken sana hediye getirmiş diye veriyorlardı çok mutlu oldu altına bı kaç kişi daha yorum yapmış bende böyle yapmıştım hiç kardeşini kiskanmadi diye bu sürece yavaş yavaş alistirsan iyi olur canım sanada düşkün belliki.basligi okuyunca nedensiz ateşte neymiş dedimde hiç böyle bişey başıma gelmedi o konuda bilgim yok ama konuştuğunda anlayabilecek bı yaşta bunun kötü bişey olmadığını bilmesi gerek sanda zarar gelmesinden korkuyo belliki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,687 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 146 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 272 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,910 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,761 soru

24,376,201 cevap

348,349 kullanıcı

...