0 oy
249 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (768 puan) tarafından

Ogluma tulum aldim pazardan ama tog nedir bilmiyodum oyle denk geldi aldim ve uzerjndede yazmiyor fotodan anlayabilir misiniz bilmiyorum evim asiri soguk degil ama altını ince giydirip giyidiriyorum terlemiyor ama rahat da edemiyor gibime geliyor ici hafif elyaf dolgulu 

image

image

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 tog gıbı geldı bana en az
(768 puan) tarafından
Evim en az 20 derecedir fazla mi sizce altina bi üst bide alt pijama giyidiriyorum
tarafından
2 tog üstüne kısa kollu zıbın altına hıcbırsey gıydırmezsen bıle olur isilik olur valla cocuk
(768 puan) tarafından
Ama terlemiyor sicak olsaydi terlemez miydi ki
tarafından
Bunu gıyınce terler zaten normalde terlemez 20 derece evde
(768 puan) tarafından
Yok anlamadınız bunu uzun kol pijama takiminin ustune giyince terlemiyor uyurken
tarafından
O zaman 2 togdan daha azdır 1.5 togdue çünkü bende 2.5 tog var altına hıcbırsey gıydırmıyroum üstüne kısa kollu ıcınde yıne de terlıyor
(768 puan) tarafından
Ya ev derecesini yanlis tahmin ediyorum yada dediginiz gibi
-Reklam-
0 oy
(4,152 puan) tarafından
2 veya 2 .5 tog bende aldim bnmkine benziyo sanki 2.5 bnmki
(768 puan) tarafından
Eviniz nasıl peki bebis rahat edebiliyor mu benimki sevmedi sanki
(4,152 puan) tarafından
Bebisi bilmmde bn coknrahatim valla. Ust ortme derdim bitti. Kizimda yatiyo bi sorun cikarmadi evim 23 derece. Altina ince esofman uzerinede citcitli uzun kollu badi giydiriyordum ama simdi sogudu hava ince penye giydiriyorum.
(768 puan) tarafından
Bende normal pijama takimi ustune bunu giydiriyprum terletmiyor
0 oy
(868 puan) tarafından
1.8/2.0 arası 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
1.5 gibi duruyor. Icine ne giydiriyorsun ? Terleme yapiyor mu ? Evin kac derece sicak?
(768 puan) tarafından
Evimim derecesi tahmimi.en az 20 dir diye düşünüyorum icine uzun kol.pijama takımı terlemiyor ama rahat edemiyor gibi
(3,074 puan) tarafından
O zaman 1 bucuktur. Benimkine bende oyle giydiriyorum terlemiyor döşüne falan elliyorum üşümüyor da üstü örtülmez tulum varsa deniliyor ama ben gene de örtüyorum. Rahat yatiyor. Seninki neden rahat edemiyor gibi ilk defa mi giyiyor
(768 puan) tarafından
Evet zaten martta doğdu sonra yaz geldi simdi 8 aylık ilk defa giyiyor biraz bol ya kolunu alttsn cikaramiyor takılıyor gibi oluyo. Cok hareketli uyuyo surekli ustunude aciyo alisir bi sekilde insallah
(3,074 puan) tarafından
Alisir merak etme ilk giydirdigin icin oyle olmuştur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 135 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
4 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde zmrt_ (1,621 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 569 göst.
22 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amazon (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
1 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,492 puan) tarafından soruldu

410,028 soru

12,328,078 cevap

39,157 kullanıcı

Kategoriler

...