0 oy
171 göst.
Aile kategorisinde (4,889 puan) tarafından

Kızım son bir aydır sürekli bezini çıkartıp atıyordu bende bir haftadır tuvalet eğitimine başladım. kendi söylemiyor Ben götürdüğüm de lazimliga oyun oynaya oynaya yapiyor uzun süre kalıyoruz banyo da. Ve sonrasında çamaşırını pijamasini giymek istemiyor kesinlikle. Ağlıyor çıplak kalmak istiyor uzun süre bide koşturup onu giydirmeye çalışıyorum zar zor bi kaç gündür üşüttü sesi kısıldı yavrumun. Altına kaçırıyor söylemiyor daha bu normal mi?  Tuvalet eğitimi farklı boyut aldı bizde çok yoruldum kızlar ikizi var o daha istemiyor başlamadık ona. Bu kızım istiyor diye sevinip başladım ama kabusa döndü resmen . Ne olur bi fikir verin devam mı edeyim ısrarla bezmi takaym tekrar napayım?  

Not; 29 aylık kızım konuşuyor kendini ifade ediyor ama bu konuda ödül oyun vs hiçbişeyi takmıyor inat ediyor 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çok normal canim. Yaptıkları benim.kizimde ben soylemiycem  altıma.yapcam.diuordu bana :)) sonra üzerine gitmedim sonra kendiliğinden başladı bezi istememeye. 

Yanlış dönemde başlamışsın kış ayında hasta anılır altına kaçırmalardan

(2,545 puan) tarafından
Aynen kış ayı olması yanlış dönem olmuş. külot bezi deneyin isterseniz onu çıkarabilirmi.?
(4,889 puan) tarafından
Kizlar işte kendisi bezi çıkarıp atıyor yoksa ikiziyle birlikte ilkbaharda baslicaktim ama bezini çıkarıp atıyor. Alıştırma  kilodu takıyorum bi haftadır onu da çıkarıyor .
tarafından
Çünkü artık bezsiz olmanın rahatlığını biliyor o yüzden bezi istemiuor . Her 10dk  bir sorun hadi birlikte çiş yapalim.diyin oyle oyle alışacak .Bi rzaman sonra pes edecektir. Wc gittiniz mi.alkis yapin onu.motive  edin mesef biraz zor bir süreç ama sonrası rahat edeceksiniz
(4,889 puan) tarafından
Benim ki tamamen  bişey giymek istemiyor işte sorun orda herşeyi çıkarıp atıyor. Belki rahat geliyordur dediğin gibi. Ama tuvalet konusunda dediklerinizin hepsini yapıyorum bi haftadır daha kendisi söylemedi ben biraz zorla götürüp bişey diyorum zorla çıkarıyorum pijamasini sonrası kendi giymek istemiyor:)
(2,545 puan) tarafından
Napcaz böyle 8 aylığız bizde giyinmekten nefret ediyor kriz geçiriyor resmen. Soyarken hoşuna gdiyprda kış bir önce bitsin diye dua ediyorum bende. Zıbınla yatırmayı özledim.
-Reklam-
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Oyy oyy o tuvalet egitimi bir aydir beni de yavrumuda mahvetti kendini tutmaktan kabiz oldu yavrum doktora sordum hani ertele bu psikolojik bir kacis dedi tabi bir kere başladık oda istemiyo sadece büyük tuvaleti gelince bez istiyo çünkü cani yaniyo gerisine alıştık ama iste ilaclar felan kullanarak digerindende kurtulucaz insallah bizde üstümüzü giymek istemiyoduk hediyeler makyaj yapicam( krem surmek bizde makyaj )  demeler felan oda alıştı ben giyerim modunda artık ama zor suan normal yaptıkları
(4,889 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun çok zor bi süreç. Peki şuan kendisi söylüyor mu tuvaleti geldiğinde altına mi kaçırıyor
(4,889 puan) tarafından
Bizim en büyük sıkıntımız bişey giymek istemeyisi ve herşeyi çıkarması
(1,663 puan) tarafından
Genelde söylüyor büyük tuvaleti disinda cok kacirma sorunu olmadi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
8 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 83 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 111 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zeynep bzkrt (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 291 göst.
30 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Cicek19 (19 puan) tarafından soruldu

381,493 soru

11,421,684 cevap

34,977 kullanıcı

...