Kardeşim 9 yaşında geçen hafta şeker komasına girdi öyle kötü olana kadar şekeri olduğunu bilmiyorduk annem babam üzerimize titrerler bi hastalığımız olsa hastaneye götürecek insanlar kardeşim kötü olunca götürmüşler yine şekeri çıkmış direk Ankaraya sevkettiler 1gün yoğun bakımda kaldı halada hastanede yarın tam 12gün olacak hastanede kalalı bugünde tiroidinde sorun çıkmış galiba yarında bunun için annemdende tahlil istemişler babaannemde guatr vardın kanserdi ama yenmişti duyunca aklıma geldi çok kötü oldum doktor endişe edecek bişey yok ırsi olabilir sizede tahlil yapalım demiş anneme inşallah temiz çıkar kardeşiminkide önemli bişey değildir. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çok kötüyüm.
Burda gördüklerime dua ettim yazdım yazmadıklarım olduysa içimden ettim okuyacak durumda değilsem ya Şafi çektim Rabbim kabul etsin karşılık beklediğim için yazmadım bunları okuyandan da okumayandanda dua edendende etmeyendende Allah razı olsun inşallah. Kızlar okuyacak olanlar sayı bildirebilirmi lütfen